Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yedik bile kanka
Aynen öyle yaptiklari sacmalikgerızekalı bu sıte vallaha ulan yatırımcı uyelere verıyorsun frebet bırde yatırım ıstıyorsun 20 tl maksımum kazancta 100 tl lan saten ben 20 yatırıp 2 maca bassam 100 tl olacak maksat bonus verdık bak bız bole ıyı sıteyız
basacam rast gele yatsın dıye bu gerzek lerle ugrsamam 20 tl olsa saten yatırıp oynarım senın 15 tl nemı muhtac olacamAynen öyle yaptiklari sacmalik
Öyle düşünmeyin 100 yapıp birinden 20 bulur 40 atarsin. 60 durduk yerde karbasacam rast gele yatsın dıye bu gerzek lerle ugrsamam 20 tl olsa saten yatırıp oynarım senın 15 tl nemı muhtac olacam
dogruda yatırımcı uyeden yatırım ıstemek sacmalık rast gele bastım kaybedıyor kupon sateÖyle düşünmeyin 100 yapıp birinden 20 bulur 40
Bende diğer forumda gameofbete yazdım eski üyeden yatırım istenmemesi lazım diyedogruda yatırımcı uyeden yatırım ıstemek sacmalık rast gele bastım kaybedıyor kupon sate
gerızekalı bu sıte vallaha ulan yatırımcı uyelere verıyorsun frebet bırde yatırım ıstıyorsun 20 tl maksımum kazancta 100 tl lan saten ben 20 yatırıp 2 maca bassam 100 tl olacak maksat bonus verdık bak bız bole ıyı sıteyız
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!