Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zarara ortakmiyiz ??
herkes kankasına diyo liste aliyim mi bende sana diyim bari kanka
Ödüllü kupon degil günün tahmini bu kankaherkes kankasına diyo liste aliyim mi bende sana diyim bari kanka
biliyorum kanka sübliminal mesaj verdim bol şansÖdüllü kupon degil günün tahmini bu kanka
Mesajlara görüldü bile yapmıyorum kanka artık bol şansbiliyorum kanka sübliminal mesaj verdim bol şans
Babannemin umre parasından çala çala az kaldı 100 daha araklicam kupon gelmezse yedim seni ?????Ödüllü kupon degil günün tahmini bu kanka
Babannemin umre parasından çala çala az kaldı 100 daha araklicam kupon gelmezse yedim seni ?????
en son görüldü de kaldı kanka ama neyseMesajlara görüldü bile yapmıyorum kanka artık bol şans
Bence o görüldünün arkasında mesaj vardır kanka neyseen son görüldü de kaldı kanka ama neyse
27 at acele Sabaha 0 olarak dönerim ??Bence o görüldünün arkasında mesaj vardır kanka neyse
270 atıyım27 at acele Sabaha 0 olarak dönerim ??
27 at ben aç gozlumuyum ?????270 atıyım
Fener sıcar???
Korka korka oynadım valla ama fener ilk 15dk hep yükleniyor gaza geldilerFener sıcar???
ZorKorka korka oynadım valla ama fener ilk 15dk hep yükleniyor gaza geldiler
Gelirse kusurat benim zaten???Korka korka oynadım valla ama fener ilk 15dk hep yükleniyor gaza geldiler
OkeyGelirse kusurat benim zaten???
Ulen fener 50 yılda bi ske yararsın umarım???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!