P
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
su an çöktüForumun anasayfa çökmüş.
245@muhsinovi @moses gelin gelin ????? ne kadar çıktı speen den biliyor musunuz . Tahmini olarak söyleyin bakayim bir rakam yaklaşık olarak bilene 27 payfix ??
27 tl atacağına göre büyük para.@muhsinovi @moses gelin gelin ????? ne kadar çıktı speen den biliyor musunuz . Tahmini olarak söyleyin bakayim bir rakam yaklaşık olarak bilene 27 payfix ??
Lan yoksa 0.15 kuruş mu27 tl atacağına göre büyük para.
122 TL
130@muhsinovi @moses gelin gelin ????? ne kadar çıktı speen den biliyor musunuz . Tahmini olarak söyleyin bakayim bir rakam yaklaşık olarak bilene 27 payfix ??
Yemin ediyorum 0.15 kurus dicektim başta ama olsun yine en çok ben yaklaştım atiyorum payfixx ??
At kalsın ay in 1 inde gönderirim. Ya da Villarreal maçı kazanırsa 1 lira 9 lira olacak onu da yükseltip cekersem yollarım 27 yi ??Yemin ediyorum 0.15 kurus dicektim başta ama olsun yine en çok ben yaklaştım atiyorum payfixx ??
Ya amaaan makara yapıyom sende dur bakim birde ben cevirem ?At kalsın ay in 1 inde gönderirim. Ya da Villarreal maçı kazanırsa 1 lira 9 lira olacak onu da yükseltip cekersem yollarım 27 yi ??
Bana 6 tl cikti sporda gecerli mi mk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!