Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın Tebrikler Papara saliyorum 21 tl ativer bende birşeyler yapayımBenim ki güzel başladı gurbette son 15 lirayla yaptık bişeler çok şükür herkese hayırlı sabahlar ?????
Papara da kesinti vardır payfixPapara mi yoksa payfix mi atılsın
Ulen cukka bitti degilmiPapara da kesinti vardır payfix
Acil 50Papara mi yoksa payfix mi atılsın
Dün öğle sonu 100 vardi 50 kulisbet e atıp 100 çektim. 150 oldu. Geri hepsi kayıp arkadaşlardan iadei ziyaret bekliyorum artıkUlen cukka bitti degilmi
50 atıp 100 çektin..pispirikmi oynadin yuksamDün öğle sonu 100 vardi 50 kulisbet e atıp 100 çektim. 150 oldu. Geri hepsi kayıp arkadaşlardan iadei ziyaret bekliyorum artık
2 orandan voleybol bulup 25 oynuyorum50 atıp 100 çektin..pispirikmi oynadin yuksam
Vur vur benı sıklemee atma cevo sende kalsın ????Papara mi yoksa payfix mi atılsın
50 atıp 100 çektin..pispirikmi oynadin yuksam
Tebrikler dur bakam belki paparaya birşeyler gelmistirBenim ki güzel başladı gurbette son 15 lirayla yaptık bişeler çok şükür herkese hayırlı sabahlar ?????
Attım geldimi ?Tebrikler dur bakam belki paparaya birşeyler gelmistir
Geç dalganiAttım geldimi ?
Yok be reisim gurbetteyim masa 12 gün var cuara parası anca aksam bi 50 ayırdım bahıs alacam 200 olursa 50 si senin cebınde bıl ıs bıtımı eve gecım ozeldenyazarım reisimGeç dalgani
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!