İşten güçten kafamızı kaldıramaz olduk amke rolleri özledim en kısa zamanda rollere devam inşallah beyler gününüz güzel olsun ... ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yaw bi çalış virrr virr nedir yaİşten güçten kafamızı kaldıramaz olduk amke rolleri özledim en kısa zamanda rollere devam inşallah beyler gününüz güzel olsun ... ?
Hayırlı cumalar ❤İşten güçten kafamızı kaldıramaz olduk amke rolleri özledim en kısa zamanda rollere devam inşallah beyler gününüz güzel olsun ... ?
Yalarım o parmağı kediiii
eyvallah gardasımHayırlı cumalar ❤
Maaşta samu 100 ????Yaw bi çalış virrr virr nedir ya
??Yalarım o parmağı kediiii
50 at 2 güne 100
hayırlı cumalarr Allah kolaylık versin kankaİşten güçten kafamızı kaldıramaz olduk amke rolleri özledim en kısa zamanda rollere devam inşallah beyler gününüz güzel olsun ... ?
7 sinde maaş yatacak 5 k hatırlat verim kedi 7 sinde faize gerek yok ?50 at 2 güne 100
Eyvallah kardesım benımhayırlı cumalarr Allah kolaylık versin kanka
7 sine kim öle kim kala bakalım.7 sinde maaş yatacak 5 k hatırlat verim kedi 7 sinde faize gerek yok ?
Vallaha kıt kanaatım kanka maasa kadar köpeğen olurdu yoksa7 sine kim öle kim kala bakalım.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!