Hayırlı sabahlar gününüz güzel olsun seviliyorsunuz günaydınlar olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sabah sabah kaybolllHayırlı sabahlar gününüz güzel olsun seviliyorsunuz günaydınlar olsun
GÜNAYDINHayırlı sabahlar gününüz güzel olsun seviliyorsunuz günaydınlar olsun
Payfix at dayıSabah sabah kaybolll
Günaydın knkGÜNAYDIN
Nasıl gidioGünaydın knk
Bana ??Payfix at dayı
İyi çok şükür işe gidiyom gariban napsin seninNasıl gidio
Yemez?Payfix at dayı
Günaydın kankamGünaydın dostum
La atYemez?
kolay gelsin bende kahvaltı yaptım Saygı yı izliyorum foruma bakıyorum öyle bir de mesaj kasmam lazım onu kasıyorum 400 mesaj a 50 tl alacaz yarın aksama biter gibi.İyi çok şükür işe gidiyom gariban napsin senin
30 tl için uğraştırma beni küfür ederim?
O niye kim verecek 50 yi ??kolay gelsin bende kahvaltı yaptım Saygı yı izliyorum foruma bakıyorum öyle bir de mesaj kasmam lazım onu kasıyorum 400 mesaj a 50 tl alacaz yarın aksama biter gibi.
O zaman ben kaç alacam la?O niye kim verecek 50 yi ??
Forumda ödül var yeni acılan 500 mesaja 25 tl ilk 5 1 kişi gecti aldı 1 k da 50 oda 3 kişi herkesin 1 hakkı var bende 1 k ya yürüyorumO niye kim verecek 50 yi ??
VallamıForumda ödül var yeni acılan 500 mesaja 25 tl ilk 5 1 kişi gecti aldı 1 k da 50 oda 3 kişi herkesin 1 hakkı var bende 1 k ya yürüyorum
Bize jim verecek la biz 10 k olduk ??Forumda ödül var yeni acılan 500 mesaja 25 tl ilk 5 1 kişi gecti aldı 1 k da 50 oda 3 kişi herkesin 1 hakkı var bende 1 k ya yürüyorum
İlk defa duyuyorum bunuda ha bize biye olmadı bu ??Vallamı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!