Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gunaydin kro gunaydin?GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR
Son attigimi gordun mu?Günaydın
Bak sonra yorum yap?Günaydın
Hic bir zaman kimseyi savunmadim savunmam da?Günaydın
Bunu en iyi @FAUDA (KAOS) bilir dimi??Hic bir zaman kimseyi savunmadim savunmam da?
bilmem mi ben rol açarım bişey yazarım ayıp dersin birileri açar yazar iyi olurlar ??Bunu en iyi @FAUDA (KAOS) bilir dimi??
senGünaydın bugün kim paralı
vallah yalan
Zaten ne oluyorsa biz uyurken oluyor dün nobetten geldim uyuyorum. Diğer taraftan birisi 4k küsür kazanmış beni etiketlenmiş akşama doğru uyaninca gördüm. 4 saate parayı yedim demesin mi madem sözünde durmayacasin beni niye etiketliyorsun bidahaki ilk çekimde seni görecem diyor 4k ta gormezsen birdaha zor görürsün gibime geliyorGece bi uyurken millet götürmüş malı
bahtını seviyim meto ?Zaten ne oluyorsa biz uyurken oluyor dün nobetten geldim uyuyorum. Diğer taraftan birisi 4k küsür kazanmış beni etiketlenmiş akşama doğru uyaninca gördüm. 4 saate parayı yedim demesin mi madem sözünde durmayacasin beni niye etiketliyorsun bidahaki ilk çekimde seni görecem diyor 4k ta gormezsen birdaha zor görürsün gibime geliyor
sağlam maçmı var kankavallah yalan
Sağlam maç olsa herkes zengin olursağlam maçmı var kanka
benimi takip ediyon?Sağlam maç olsa herkes zengin olur
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!