Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
günaydın yok ?9 TL var hangi siteye atılır p i ç etmek istiyorum içim rahat etmiyor böyle ?
Ne demek yok eskiden 1 TL atılan site vardı zengin oldu hepsi amq ?günaydın yok ?
eskide kaldı demekki yada ben bilmiyprum kanka gözüme çarpmadı , aramadımda hiç öyle?Ne demek yok eskiden 1 TL atılan site vardı zengin oldu hepsi amq ?
Zengin adamın hali başka oluyor tabi tenezzül etmiyor ? o değil amq dün galabet den Freebet aldım 92 yaptım 100 olmadı amq ?eskide kaldı demekki yada ben bilmiyprum kanka gözüme çarpmadı , aramadımda hiç öyle?
Pumabete atiliyor bro canliya yaz yardimci olur da linkini bilmiyorum. 9 tl olarak yatiriyorsun sonra ss istiyor. Sonra 20 tl olarak giriyorsun yatirimi onlar hallediyor9 TL var hangi siteye atılır p i ç etmek istiyorum içim rahat etmiyor böyle ?
Eyvallah broPumabete atiliyor bro canliya yaz yardimci olur da linkini bilmiyorum. 9 tl olarak yatiriyorsun sonra ss istiyor. Sonra 20 tl olarak giriyorsun yatirimi onlar hallediyor
Kanka orda 920 mi yazıyor 92 mi ?Ne zengini a m k direkten döndük dün saat 5i geçiyodu yattıgmda nasıl kalktım bilmiyorum ??
92 kanka?Kanka orda 920 mi yazıyor 92 mi ?
Hee pis fakir ?92 kanka?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!