Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dedeeeeee gunoooo ne yaparsınkegunaydin yigido
günaydın kankaGünaydın arkadaşlar
Hayırlı haftalar
volicigünaydın kanka
hallet bugün şoooooo işlerini kankigünaydın kanka
hallediyom kankahallet bugün şoooooo işlerini kanki
paysix saliyomhallediyom kanka
limit doldurduk geç kaldınpaysix saliyom
@kadircan4747 ye sal dede dün gece gömü bulmuş ?paysix saliyom
dayı gerekirse salar bana sıkıntı yuk@kadircan4747 ye sal dede dün gece gömü bulmuş ?
anlıyorum senilimit doldurduk geç kaldın
bende senianlıyorum seni
Oooo senide bi cephe almış gördüm dede saygılardayı gerekirse salar bana sıkıntı yuk
hikkkkk yanlış gorusOooo senide bi cephe almış gördüm dede saygılar
burda bişeyleri doğru söyledik diye iki yüzlü olmadık diye herkes cephe almış abi kaldık söz vardır beni bilen bilir dilimde sivridir kimseye de sövmem dün @muhsinovi de gördü ama sende cephe aldıysan üzülürüm yani senle saygımız sevgimiz varhikkkkk yanlış gorus
günaydın hayrola noliyburda bişeyleri doğru söyledik diye iki yüzlü olmadık diye herkes cephe almış abi kaldık söz vardır beni bilen bilir dilimde sivridir kimseye de sövmem dün @muhsinovi de gördü ama sende cephe aldıysan üzülürüm yani senle saygımız sevgimiz var
Senin para hayırsız geldi kanka ya sabah baktım yatmış bende yatırdım anındaburda bişeyleri doğru söyledik diye iki yüzlü olmadık diye herkes cephe almış abi kaldık söz vardır beni bilen bilir dilimde sivridir kimseye de sövmem dün @muhsinovi de gördü ama sende cephe aldıysan üzülürüm yani senle saygımız sevgimiz var
küçük muhso sağolsunSenin para hayırsız geldi kanka ya sabah baktım yatmış bende yatırdım anında
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!