Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Helali hoş olsun ?Benden bu kadar arkadaşlar bittik maf olduk en dibe vurduk her şey var benim sizde hakkım varsa helal olsun selametle…
Allaha emanet kardeşim kendine iyi bak allah başka dert vermesin.Benden bu kadar arkadaşlar bittik maf olduk en dibe vurduk her şey var benim sizde hakkım varsa helal olsun selametle…
Allah razı dayı özlicemHelali hoş olsun ?
Amin kardeşimAllaha emanet kardeşim kendine iyi bak allah başka dert vermesin.
Karamsar olma bu kadar bittik dediğini bir söyle bakalım .ben anlatayim mı sana kendimi .Benden bu kadar arkadaşlar bittik maf olduk en dibe vurduk her şey var benim sizde hakkım varsa helal olsun selametle…
Abi çok var *** ya dün dayıya anlattım bir kısmını @kadircan4747Karamsar olma bu kadar bittik dediğini bir söyle bakalım .ben anlatayim mı sana kendimi .
Benden bu kadar arkadaşlar bittik maf olduk en dibe vurduk her şey var benim sizde hakkım varsa helal olsun selametle…
???????????????????????????
Hakkında hayırlısı olsunBenden bu kadar arkadaşlar bittik maf olduk en dibe vurduk her şey var benim sizde hakkım varsa helal olsun selametle…
Al bak Furkan için açılsın .ellerinden öper 3 çocuk var ikisi okuyor.maas ta icra var dışarıya olan borçları da söyleyeyim mi .. Allah ina şükretAbi çok var *** ya dün dayıya anlattım bir kısmını @kadircan4747
Ali abi Allah zaten şükür ediyorum da çok daraldım bunaldımAl bak Furkan için açılsın .ellerinden öper 3 çocuk var ikisi okuyor.maas ta icra var dışarıya olan borçları da söyleyeyim mi .. Allah ina şükret
Sağ olasın o kadar mesaj attm dm den hiç bakmadın usta alacağın olsun ???para için atmadıydımHakkında hayırlısı olsun
La ben böbreğimi satacaktim adam bulsaydim.kac defa intihar etmeyi düşündüm. Boşver takma kafana bugün varız yarın yokuz ölüp gidecez zaten borçlar burda kalacak öbür tarafa gelmeyecek .Ali abi Allah zaten şükür ediyorum da çok daraldım bunaldım
Bu arada abi allah yardımcın olsun güç kuvvet versin rabbim ???Al bak Furkan için açılsın .ellerinden öper 3 çocuk var ikisi okuyor.maas ta icra var dışarıya olan borçları da söyleyeyim mi .. Allah ina şükret
Bir tane de bana sık kendine sıkmadan önce ?Benim yerimde olsan kafana sıkacan demekki hayat devam ediyor takmayacan. Olursa olmaz. Herşeye kafanı takarsan çıkamazsın işin içinden. Akışına bırak. Yıpratma kendini
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!