Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben bu kodu yazacamda 20 tl eklenecekteeeeee ölme eşeğim ölme?
Kod girmeye gerek yokki eklenmiş zatenBen bu kodu yazacamda 20 tl eklenecekteeeeee ölme eşeğim ölme?
Bana neden eklenmedin ?Kod girmeye gerek yokki eklenmiş zaten
Neyi eklemedimBana neden eklenmedin ?
Bu mod boş yapiyor @Rooster heryere yazma yetkiside var sinirleniyorum ?Ben bu kodu yazacamda 20 tl eklenecekteeeeee ölme eşeğim ölme?
??Neyi eklemedim
benim üyelik yok sanırım üye olsam eklenirmi acabaNeyi eklemedim
Tabi efendim hemen size özel ekleteceğim lütfen üyelik açınbenim üyelik yok sanırım üye olsam eklenirmi acaba
zengin olunca böyle tenezül edilmiyorBen bu kodu yazacamda 20 tl eklenecekteeeeee ölme eşeğim ölme?
Hayallerimi duygularimiNeyi eklemedim
Benim hayallerim ne olacakHayallerimi duygularimi
Senin hayaller bizi aşıyor ???Benim hayallerim ne olacak
Patron bi rol patlat da sıkıldıkBenim hayallerim ne olacak
Sana modluk verdim. Demedinmi sen bana ben hergün roll açacam bana modluk ver diye. Sözünü niye tutmuyon yaPatron bi rol patlat da sıkıldık
Sen modluğa al yeterki rol ac?Sana modluk verdim. Demedinmi sen bana ben hergün roll açacam bana modluk ver diye. Sözünü niye tutmuyon ya
Olmaz. Bir kere söz verdin tutman lazım. Aç hadi nasıl dayısın sen.Sen modluğa al yeterki rol ac?
Ne dayısı la olsa olsa benden ayı olur?Olmaz. Bir kere söz verdin tutman lazım. Aç hadi nasıl dayısın sen.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!