Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sanırım kimse yok. Haydiii bende uyudum ? ?herkese iyi geceler
Bende aynı şekil amke ???Ulan yemekhane yi mahkeme diye okudum amq ? günaydın
Dağıtım mı varSanırım kimse yok. Haydiii bende uyudum ? ?herkese iyi geceler
Dağılım varrrDağıtım mı var
Listeyi alıyorumSanırım kimse yok. Haydiii bende uyudum ? ?herkese iyi geceler
Keşke kupkuruduk gunlerdır cıldıracamDağıtım mı var
Daha dün rol açtınla ?Keşke kupkuruduk gunlerdır cıldıracam
Biri sponsor oldu actık oda lose oldu zaten para yok kı kendımızı cevırecek ablama borcum var 100 lira istedi atamıyorum elım kolum baglı gıbı kurus yok kımsede parada yok kafayı yıcem ya caresızlıgın amke paranondaDaha dün rol açtınla ?
UykudaListeyi alıyorum
Cukkamı hazırla unutmaSanırım kimse yok. Haydiii bende uyudum ? ?herkese iyi geceler
SıkıntılıBiri sponsor oldu actık oda lose oldu zaten para yok kı kendımızı cevırecek ablama borcum var 100 lira istedi atamıyorum elım kolum baglı gıbı kurus yok kımsede parada yok kafayı yıcem ya caresızlıgın amke paranonda
Aynen dostum hemde nasılSıkıntılı
Ben bılmıyom reiz umarım bulursunBeyler 50 liraya cevrimsiz bonus falan var mı? Bi şansımızı deneyelim saat 2 gibi
Ntv var suan betkoz var ama bulasma orayaBeyler 50 liraya cevrimsiz bonus falan var mı? Bi şansımızı deneyelim saat 2 gibi
Yok bro ya o siteler pek guven vermiyor ben simdi bi bakicam ne var ne yok. Anca isim bitti bulayim bi rolling acicamNtv var suan betkoz var ama bulasma oraya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!