Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İoss ne abiBu munafıklar guncelleme geldıkten sonra sıteye gırmıyor yaa yasayan varmiiim??
Benim telefon betco sitelere bi türlü giremedi gittiBu munafıklar guncelleme geldıkten sonra sıteye gırmıyor yaa yasayan varmiiim??
Her ne poksaAndroid ioss falan varya işte ondan sanırım
Kisaca Isletim sistemiHer ne poksa
Yaw tmm tmm ?Kisaca Isletim sistemi
Dayı lafa tutma ya beni uyuyacağım iyi geceler kaçtım benYaw tmm tmm ?
Iphonee dayii ?İoss ne abi
Benımde oyle Yaaeww ?Benim telefon betco sitelere bi türlü giremedi gitti
Cahillik nekadar kötü google amcaya sorupta yazıyorum mk ahahahhahaYaw tmm tmm ?
Benimde ayfon bende giremiom *** bende beni salak sanırdım sez etmiodum demek sorun sistemsel???Iphonee dayii ?
Hahahhahahahh kahkaha atamamak için kendimi zor tuttum yattım benBenimde ayfon bende giremiom *** bende beni salak sanırdım sez etmiodum demek sorun sistemsel???
Bende telefondan oynarsam tumbettenKaç gündür dinamodan oynuom o yüzden?
Dinamoya gececen?ee napicaz bileneniz var mi bu *** sorun ıcınm yanı hani ??
Abaaowwww ??Dinamoya gececen?
Telefona format attirsan düzelir mi acaba. Benim telefona Mozilla bile inmiyor. Hangi uyugulamayi indirmeye calissam Cihazinizla uyumlu değil diyip duruyor.ee napicaz bileneniz var mi bu *** sorun ıcınm yanı hani ??
Yok dayi sıfırladım yune aynii ??Telefona format attirsan düzelir mi acaba. Benim telefona Mozilla bile inmiyor. Hangi uyugulamayi indirmeye calissam Cihazinizla uyumlu değil diyip duruyor.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!