Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bankayı ara iptal ettir başka çözüm yok int bankacılıgından olmazArkadaslar bi abiye is bankasi cebe havale yaptim ama cekemiyo bu islemi nasil iptal etme sansim varmi 24 saat beklemeden Acil yardim lutfen
Banka 24 saat bekliceksiniz diyo adamda cekmeye calisirken para iade edilecektr yazmis atmdebankayı ara iptal ettir başka çözüm yok int bankacılıgından olmaz
Bloke etmiştirsiniz 24 saat beklencek başka çare yokBanka 24 saat bekliceksiniz diyo adamda cekmeye calisirken para iade edilecektr yazmis atmde
Ne bilim kanka ya adamada ayip oldu isimi gordu tam ihtiyaci oldugu anda kaldi oyleBaşıma geldi Bi kaç saat sonra çekebildi gönderdiğim ilk etapta 3 4 kere denedi vermedi işleminizi gerçekleştiremiypruz diyordu sonra verdi
Niye çekemiyoNe bilim kanka ya adamada ayip oldu isimi gordu tam ihtiyaci oldugu anda kaldi oyle
Bilgileri dogru giriyo benim yazdgm bilgilerde dogru ama denedi cekemedi en sonundada atm para iade edilecektr felan demisNiye çekemiyo
Bilmiyorum@moses bilgin varmı kanka senin
Havale yaptigin banka numaran şuan ki numaran ile ayni mi? Bankadaki numaran farkliysa onu girsinBilgileri dogru giriyo benim yazdgm bilgilerde dogru ama denedi cekemedi en sonundada atm para iade edilecektr felan demis
Zorlamasın Bi kaç saat sonra denesin bende mahcup oldum adam yanımdayken göndermiştim gördü de genede tuhaf hissetmiştim sistemsel işbankasında oluyo bazenNe bilim kanka ya adamada ayip oldu isimi gordu tam ihtiyaci oldugu anda kaldi oyle
Aynen kanka ya hic sormaZorlamasın Bi kaç saat sonra denesin bende mahcup oldum adam yanımdayken göndermiştim gördü de genede tuhaf hissetmiştim sistemsel işbankasında oluyo bazen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!