Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol şansEvet arkadaslar etkinlikten kazandigim 25tl ile kupon yaptim gelmesi halinde konu içerisinde aktif olan ve ilk mesaji beğenen arkadaslar arasinda çekilişi yapalim forum kurallari geçerlidir bol şanslar
Bol sansEvet arkadaslar etkinlikten kazandigim 25tl ile kupon yaptim gelmesi halinde konu içerisinde aktif olan ve ilk mesaji beğenen arkadaslar arasinda çekilişi yapalim forum kurallari geçerlidir bol şanslar
Snin hakkında iyi demiyolar ayıktırımEvet arkadaslar etkinlikten kazandigim 25tl ile kupon yaptim gelmesi halinde konu içerisinde aktif olan ve ilk mesaji beğenen arkadaslar arasinda çekilişi yapalim forum kurallari geçerlidir bol şanslar
Kim ne konusuyorsa yüzüme konuşsun dostum kimde neyim kalmis modluk yaptım sor onlara fazlasini dagittim senelerdir varim dunyalari dagittim havlayan köpek isirmaz kimsenin bisey demesi benden bisey goturmez cok şükür karaktersiz olmadim hiçSnin hakkında iyi demiyolar ayıktırım
Bol şansEvet arkadaslar etkinlikten kazandigim 25tl ile kupon yaptim gelmesi halinde konu içerisinde aktif olan ve ilk mesaji beğenen arkadaslar arasinda çekilişi yapalim forum kurallari geçerlidir bol şanslar
Tanımam etmem senı dostum ben duydugumu soyledım bırı bısey yazmıs sana ondan dedım yanlıs anlama ?Kim ne konusuyorsa yüzüme konuşsun dostum kimde neyim kalmis forumdayizda modluk yaptım sor onlara fazlasini dagittim bonushoodda senelerdir varim dunyalari dagittim havlayan köpek isirmaz kimsenin bisey demesi benden bisey goturmez cok şükür karaktersiz olmadim hiç
Inan adamin nickini hayatimda görmedim ama yaziyolar sanki ellerinden para aldım saka gibiler dembe denen dallamayi bi kere gormedim piyasada adam bana yardirmis ?Tanımam etmem senı dostum ben duydugumu soyledım bırı bısey yazmıs sana ondan dedım yanlıs anlama ?
Tesekkurler hocamBol şans dostum @Jamiry0
Sktrt o zaman bol şans ?Inan adamin nickini hayatimda görmedim ama yaziyolar sanki ellerinden para aldım saka gibiler dembe denen dallamayi bi kere gormedim piyasada adam bana yardirmis ?
Bol şanslarEvet arkadaslar etkinlikten kazandigim 25tl ile kupon yaptim gelmesi halinde konu içerisinde aktif olan ve ilk mesaji beğenen arkadaslar arasinda çekilişi yapalim forum kurallari geçerlidir bol şanslar
Hahaha eyvallah hocam ?Sktrt o zaman bol şans ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!