Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
neden öyle dedin kedicikGeçmiş olsun.
Mağdur olmuşsun o yüzden.neden öyle dedin kedicik
diğer forumda 1 saat önce aktif olmuş, hatta etkinliğe tahmin yapmışen son çarşambada girmiş o akşam banada 7de 100lira bi sözü vardı bende merak ettim başına bişeymi geldi acaba
gerçek mi, atıyorum...Bana borç vermişti odeyemedim. Muhtemelen benden kaynaklanan sorundan dolayı olmuş olabilir.gustavo özelden papara atar mısın sana atayım
yaşıyonmu amcaoglu sen hiç özelede bakmıyosunBana borç vermişti odeyemedim. Muhtemelen benden kaynaklanan sorundan dolayı olmuş olabilir.gustavo özelden papara atar mısın sana atayım
Şimdi girdim yemin ederimyaşıyonmu amcaoglu sen hiç özelede bakmıyosun
Dayı bendende aldı daha önce ama geri verdi hep sıkıntısı vardir belkibeyler dayı neden girmiyor foruma, benim 75 lira da gitti onunla beraber. para lazım olmasa sorun değil de... neyse...
dayıya ulaşabilen var mı
Doğrudur kanka , başına bişey geldi sandım seninde *** 2-3 kere mesaj attım dönmeyince hayır olsunŞimdi girdim yemin ederim
Sana var mı knk borcuDoğrudur kanka , başına bişey geldi sandım seninde *** 2-3 kere mesaj attım dönmeyince hayır olsun
yoktur dostum işin gücün rast gelsin dikkat et@gustavo29 attım kardeşim. Başka var mı
vallahi çok sağol geldi. ilaç oldu bu para. allah razı olsun.@gustavo29 attım kardeşim. Başka var mı
yok kanka sözleri varda borcu yok borcu geçen hafta verdiSana var mı knk borcu
Bana varSana var mı knk borcu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!