Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kullanarkadaslar covid testi pozitif cikti varmi daha once geciren verdikleri ilaclari kullanmalimiyim
yok kankaGeçmiş olsun aşı yaptırmadın sanırım hiç
dayi kalp krizi gecirtyo dyolarKullan
Iyi pok yedinyok kanka
Yoj bedayi kalp krizi gecirtyo dyolar
arkadaslar covid testi pozitif cikti varmi daha once geciren verdikleri ilaclari kullanmalimiyim
WhatsApp dan yazsana bana dayıYoj be
ilaclari kullanmasamda baska agti kesiciler kullansam sikinti olurmu pekiaşı hiç olamdıysan ilaç ne verilyoalrsa kullan yoksa sıkıntılı gecirirsin ben 2 doz aşı oldum ve covide yakalandım 1 gece sıkıntı yaşadım ilaç falan kullanmadım 3 gün sonra yay gibiydim meyve ve vitamin takviyesi yaptım ancak 2 doz aşı oldum diye ilaç kulnmadım hafif gecirdim yani
Kullanma o ilaçları bol sarimsakli acılı kelle paça iç birşeyin kalmaz Allah in izni ilearkadaslar covid testi pozitif cikti varmi daha once geciren verdikleri ilaclari kullanmalimiyim
saol abi valla cok aradayim yaKullanma o ilaçları bol sarimsakli acılı kelle paça iç birşeyin kalmaz Allah in izni ile
Antibiyotik falan vermisse onun yerine sarımsak soğan tüket bol bol. Ben antibiyotik kullanmam onun yerine sarımsak kullanırım ..dediğim gibi kelle paça bol sarımsaklı bağışıklık sistemini güçlendirmede bire birsaol abi valla cok aradayim ya
cok pahalli beViski İç mikropları arındırır
haklisin abi yarin ararlar heraldeAntibiyotik falan vermisse onun yerine sarımsak soğan tüket bol bol. Ben antibiyotik kullanmam onun yerine sarımsak kullanırım ..dediğim gibi kelle paça bol sarımsaklı bağışıklık sistemini güçlendirmede bire bir
Hic bir numara yokWhatsApp dan yazsana bana dayı
Hepsi silindiHic bir numara yok
Noldu benim 50 dayı aylar oldu atmadin hâlâ kayipsin bulamiyom da seni ?Hic bir numara yok
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!