Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
WawwwKralbet deneme bonusnu 1000 yaptim 100 yatrm sarti var yardim edene 200 olrak geri donulcektr maximum 400 cekiliyo ilgilenen kardeslerim yardim????
Yarini bekleKralbet deneme bonusnu 1000 yaptim 100 yatrm sarti var yardim edene 200 olrak geri donulcektr maximum 400 cekiliyo ilgilenen kardeslerim yardim????
Ben yollarım 100 ya yollamazsan 200 u ???Kralbet deneme bonusnu 1000 yaptim 100 yatrm sarti var yardim edene 200 olrak geri donulcektr maximum 400 cekiliyo ilgilenen kardeslerim yardim????
@kadircan4747 dayi kefil ol bana iyi cocuktur geri verir de??Kralbet deneme bonusnu 1000 yaptim 100 yatrm sarti var yardim edene 200 olrak geri donulcektr maximum 400 cekiliyo ilgilenen kardeslerim yardim????
Ben kefilim ali?Ben yollarım 100 ya yollamazsan 200 u ???
Az dur kefil arym kendime?Ben yollarım 100 ya yollamazsan 200 u ???
Vaŕsa yolla herseyine kefilim?Ben yollarım 100 ya yollamazsan 200 u ???
Yazdik daAz dur kefil arym kendime?
Senin canini yirim az dur dayi bakiye 214 oldu belki yaoarim diye simdiden konu actm hazir olsun?Ben kefilim ali?
Eger yaoarsam 50 de senin dayi bana 150 yeter?Yazdik da
Tmm dayı kefilmis ama bekleyeceksin biraz ATM 5 dakikalık uzaklıkta oraya gitmem lazim cebimdeki son parayı yollayacam sana bakBen kefilim ali?
Dalgami gecion erkanSenin canini yirim az dur dayi bakiye 214 oldu belki yaoarim diye simdiden konu actm hazir olsun?
Az dur daha 1000 yapmadim atma biyere yaparsam beklerim bakiye 300 oldu suan simdiden ayarliym kendimi?Tmm dayı kefilmis ama bekleyeceksin biraz ATM 5 dakikalık uzaklıkta oraya gitmem lazim cebimdeki son parayı yollayacam sana bak
Est dayi ne haddimeDalgami gecion erkan
Gitme bi yereTmm dayı kefilmis ama bekleyeceksin biraz ATM 5 dakikalık uzaklıkta oraya gitmem lazim cebimdeki son parayı yollayacam sana bak
300 oldu yaparim bugun inaniyrm guvenim tam kendime?he 214 ü 1000 yaparsın
Watsap bakTmm dayı kefilmis ama bekleyeceksin biraz ATM 5 dakikalık uzaklıkta oraya gitmem lazim cebimdeki son parayı yollayacam sana bak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!