Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bune a. Q tutsun elini opecemFb olduğu için fazla özenerek yaptığım bir kupon değil. ama gelir mi gelir, gelmezse de bir şey diyemem. yatırım tavsiyesi değildir.
4 maç 1.8 oran istediği için böyle bir kupon yapmak zorunda kaldım. tutturması baya zor bir iş vallahi
Ekli dosyayı görüntüle 2121
Yok la japon gibi yapisio sitelere??bol sans yatırımdan mı alıyorsun bu frebetı
yok yatırım değil, dün çekilişten çıktıbol sans yatırımdan mı alıyorsun bu frebetı
Muhsin ota boka oynuo gelio ***?@muhsinovi ve @gustavo29 bu aralar sansı var ama
evet dünkü 24 ganyanlık kuponum manyakcaydı ama geldi@muhsinovi ve @gustavo29 bu aralar sansı var ama
Bende oynadiklarini atammi 54 ganyan olani ve sonuncu geleni??evet dünkü 24 ganyanlık kuponum manyakcaydı ama geldi
dayı orda şöyle bir ayrıntı vardı, normalde çimde koşulacak yarış kuma alınmıştı ben onu fark etmemiştimBende oynadiklarini atammi 54 ganyan olani ve sonuncu geleni??
Haa 180 alacaktik 90 verdik onumu diondayı orda şöyle bir ayrıntı vardı, normalde çimde koşulacak yarış kuma alınmıştı ben onu fark etmemiştim
yok her neyse geçti gittiHaa 180 alacaktik 90 verdik onumu dion
Yaw unutuom lo kusura bakma???yok her neyse geçti gitti
Ankara baktin mi hicyok her neyse geçti gitti
Aklina yatan varmi ganyan alakyok her neyse geçti gitti
bizim yarışlara pek bakmıyorum, aradaAnkara baktin mi hic
Ilk 3 nasil laneyse ilk koşu başlar 2 dk sonra
5 numara bizim at, ilk 3e girse yetiyor ascot UK
ilk 3e girse tutuyor, öyle oynadımIlk 3 nasil la
Bol şanslarFb olduğu için fazla özenerek yaptığım bir kupon değil. ama gelir mi gelir, gelmezse de bir şey diyemem. yatırım tavsiyesi değildir.
4 maç 1.8 oran istediği için böyle bir kupon yapmak zorunda kaldım. tutturması baya zor bir iş vallahi
Ekli dosyayı görüntüle 2121
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!