Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üste link bıraktımDertleri neymiş
Pekeke bayrağımı açmışlar anlamadımMarsilya tribünleri Galatasaray taraftarlarını kışkırtmak için terör örgütünün paçavrasını açtı.
La avrupada yargılanan pkk ypj li turkiyeden daha fazla *** neyin kafasında bunlar??Pekeke bayrağımı açmışlar anlamadım
Adamin bu twitti atmasi hosuna mi gittide paylasim yaptin admin sorabilirmiyim?Ekli dosyayı görüntüle 4713
Ekli dosyayı görüntüle 4715
Yaklaşık 9 dakikadan bu yana oyun durdu. Tribünler arası karşılıklı ses bombaları ve meşaleler atılıyor. Futbolcular taraftarları sakinleştirmeye çalışıyor.
Adamın twitte yazdığına sen söyleyince baktım. Benim için önemli olan o an yaşanan olayları bir an önce sizle paylaşmak olduğu için yazısına dikkat etmemişim Değiştiririz.Adamin bu twitti atmasi hosuna mi gittide paylasim yaptin admin sorabilirmiyim?
Peki adminim sen oyle diyorsan oyledir kolay gelsin ?Adamın twitte yazdığına sen söyleyince baktım. Benim için önemli olan o an yaşanan olayları bir an önce sizle paylaşmak olduğu için yazısına dikkat etmemişim Değiştiririz.
Oldu mu şimdiPeki adminim sen oyle diyorsan oyledir kolay gelsin ?
Oldu adminim eline sağlık ?Oldu mu şimdi
Orospu cocuklari bunlar. Ali Sami Yen'e gelecekler daha! Yalnız 1 puan iyyidir deplasmanda ki takıma helal olsun güzel mücadele ettilerEkli dosyayı görüntüle 4721
Maçın ardından sahaya giren Marsilya başkanı Pablo Longoria, hakeme tepki gösterdi.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!