Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La hiç akıl yok @Kaan çift ödeme yapıldığını söylemiş ..buna rağmen sen gidip oraya bile isteye yatırım yapıyorsun hiç mi düşünmedin bunlar 2 defa yolladı parayı geri alırlar diye ???Bonus için yatırım yapıp oynamayım burdan gece aşt yapı kaynaklı kuponlarınızı göremiyoz diyip oyaladılar şimdide call center aricak teyit için diyip oyalıyolar 500 tl para alt tarafı gece 01.24 den beri ödeme gelmedi.
Valla mantıksız yani birdaha yatırması. Canlı destek elemanını kovdular çift ödeme yaptı diye.La hiç akıl yok @Kaan çift ödeme yapıldığını söylemiş ..buna rağmen sen gidip oraya bile isteye yatırım yapıyorsun hiç mi düşünmedin bunlar 2 defa yolladı parayı geri alırlar diye ???
Ben olsam paralarini geri iade ederdim...iade etmesem bile hayatta bir daha o siteye ugramam ?Valla mantıksız yani birdaha yatırması. Canlı destek elemanını kovdular çift ödeme yaptı diye.
Yaptı gösterip yapmadılar reis yanlısın var ama hakettım bunu ben sağlık olsunYapmışlar ödemesini ?
Almamiski parayı?Hayırlı olsun serkan.
Olsun yinede hayırlısı olsun ? bu serkan cidden sorunluAlmamiski parayı?
?????Olsun yinede hayırlısı olsun ? bu serkan cidden sorunlu
Aldığı parayı bir yol bulup nasıl iade ederim düşünmüş adam ?Olsun yinede hayırlısı olsun ? bu serkan cidden sorunlu
Tandıgın hesapla bonus alıp oynadım suc bende mke ?Olsun yinede hayırlısı olsun ? bu serkan cidden sorunlu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!