Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gelir yaGelürrr muhakkak sıkıntı etme
Gelürrr muhakkak sıkıntı etme
????????????
ula ne bicim mac anlatıyor????????????
Iyiymis amaula ne bicim mac anlatıyor
Beyler bilgisi olan var mı saat 11 de işlem yaptım hala gecmedi hesaba para arıyorum baglanamiyorum mail atıyorum dönüş yok ya
Ne lanet bisey sinirim bozuldu sabah 11 den beri geçmediSana kimse yardımcı olamaz beklemen gerekiyor.
bro maglesef mefete böyle milletin parası kullanıyor x bi forumda adam banka hesabına para çekti yeminle 37 gün sonra geçti şaka gibi dimi 37 saat degil 37gün , adam heryerde konu açtı şikayetvara da yazdı savcılıga gidip şikayet edicem diye Para miktarıda 800 tlNe lanet bisey sinirim bozuldu sabah 11 den beri geçmedi
Yuh *** yabro maglesef mefete böyle milletin parası kullanıyor x bi forumda adam banka hesabına para çekti yeminle 37 gün sonra geçti şaka gibi dimi 37 saat degil 37gün , adam heryerde konu açtı şikayetvara da yazdı savcılıga gidip şikayet edicem diye Para miktarıda 800 tl
Dün akşam 7de yatırdım 250tl. Mail attım defalarca aradım bir türlü hat düşmüyor. 45 dk önce yeni geçti hesabaBeyler son 1 saat içerisinde mefeteye para yatıran oldu mu bi para yatırdım ses yok müşteri hizmetlerine de baglanamadim
Ne lanet bisey sinirim bozuldu sabah 11 den beri geçmedi
Papara kullanamıyorum hesabim kapandımecbur bunları kullanıyoruzBu uygulamalarda en hızlısı papara gibi.
Papara kullanamıyorum hesabim kapandımecbur bunları kullanıyoruz
Şimdi geçti daha 11 de yaptım en son acil önemli diye mail attım gecirmislerPapara gibisi yok ya başka bankaya da atabiliyon transferler hızlı kapanması kötü olmuş geçen mft herkesi sikti uzun süre beklemiştik.
Şimdi geçti daha 11 de yaptım en son acil önemli diye mail attım gecirmisler
Cevap verdiler özür dileriz ilgileniyoruz diye 2 dakika sonra hesabınıza geçti yazdı işte payfix de sorunsuz bundan sonra ordayımMaile bakmıyordur bile onlar geçeceği varmış.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!