Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
BahizBeyler bu siteden havale çeken varmı bilgi verirmisiniz
Ben hariç çoktur kesinBeyler bu siteden havale çeken varmı bilgi verirmisiniz
Yazılan mesajlardan Cekim Biraz uzun sürer ama gelir diye biliyorumBeyler bu siteden havale çeken varmı bilgi verirmisiniz
Senin sorularinda bitmiyor be arkadaşBeyler bu siteden havale çeken varmı bilgi verirmisiniz
Geç geliyor mağlesef belki 24 belki 48 saat sürdügü bile görülmüştürBeyler bu siteden havale çeken varmı bilgi verirmisiniz
Senin sorularinda bitmiyor be arkadaş
Anladim papara jeton ve havale var zaten papara kesiyor jetonda kullanmadgm icin bilgi alayim dedim bakalim havale mi ceksek napskGeç geliyor mağlesef belki 24 belki 48 saat sürdügü bile görülmüştür
Ay başını bekle Papara kesemezAn
Anladim papara jeton ve havale var zaten papara kesiyor jetonda kullanmadgm icin bilgi alayim dedim bakalim havale mi ceksek napsk
Onu biliyorum ?Ay başını bekle Papara kesemez
Çek bankaya o zamanOnu biliyorum ?
Jeton nasill olmamii ?Çek bankaya o zaman
Jeton aç belge onayı yap diyene kadar yıl geçerJeton nasill olmamii ?
Papara çek kesinti düşünme kafan rahat olsunOnu biliyorum ?
Kaç para cekiyonOnu biliyorum ?
Cep telefonu çıktı Jeton kartlı sistem falan tarihe karıştı sen havale çek beklerim diyorsan Ay başını bekle Papara çek. O Kesintiyi Papara yedirmek yerine birine ver daha hayırlı olurJeton nasill olmamii ?
An
Anladim papara jeton ve havale var zaten papara kesiyor jetonda kullanmadgm icin bilgi alayim dedim bakalim havale mi ceksek napsk
1kKaç para cekiyon
Dilediğin yöntemle cekiver haydin ben uyudum ehlen ve sehlem kal sağlıcaklaJeton nasill olmamii ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!