Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bana ver cabbuk70 TL kasa vericem.
300 yapacak
100 bana 100 kendine 100 de dağıtım yapacak
Aklımda birkaç kişi var onları belirticem talip olanlarda yazabilir
Not konumun altında boş yorumlar yapmayın zaten sinirliyim.
Güzel etkinlik bol şans ❤70 TL kasa vericem.
300 yapacak
Ben aklina 4 cu mu geldim *** ?Aklımdaki kişileri söylüyorum uygun görmez istemezse diğerine devir eder
1. @muhsinovi
2. @Cevik42
3. @James
4. @dodoyazyeter
5 @Muric81
kurada çekebiliriz sıkıntı yok
olm hiç kazandıgını görmedim senin sen liste tut kanka ***Bana ver cabbuk
sağolasın bebito bu aralar çok şanssızım pic ederim bunu kendine güvenen arkadaşlardan biri alsınAklımdaki kişileri söylüyorum uygun görmez istemezse diğerine devir eder
1. @muhsinovi
2. @Cevik42
3. @James
4. @dodoyazyeter
5 @Muric81
Vallahi bunu dicegini biliyordum olm sen batirirsin ***Ben aklina 4 cu mu geldim *** ?
haci bana vermediginden degil saydığın isimlerde arkadaşım zaten ama madem aklinda liste var niye talip olan yazsin diyosun ki . neyse bol sansAklımdaki kişileri söylüyorum uygun görmez istemezse diğerine devir eder
1. @muhsinovi
2. @Cevik42
3. @James
4. @dodoyazyeter
5 @Muric81
Hayırlı olur inş kim yaparsa artik70 TL kasa vericem.
300 yapacak
Iddia oynamiyorum ki kanka bugun ilk defa oynadim ondada 2 mac iy 2.70 oran dan 1.0 ken 2 gol aldim lazio geldi digeri yatti 30tl ye 210tl gittiolm hiç kazandıgını görmedim senin sen liste tut kanka ***
oolm sen bu listecilik paralarını napıyon o zaman sende güzel birikim var DIddia oynamiyorum ki kanka bugun ilk defa oynadim ondada 2 mac iy 2.70 oran dan 1.0 ken 2 gol aldim lazio geldi digeri yatti 30tl ye 210tl gitti
Bak buggun kendi gunumdeyim ver sunu hem yok edem 400 de gor beniVallahi bunu dicegini biliyordum olm sen batirirsin ***
Hahahahha kanka yiyom pizza felan soyle 100 200 olsa oynarim 20 30 la olmuyor 2 oran bul 2 mac yap fln ugrasamam ?oolm sen bu listecilik paralarını napıyon o zaman sende güzel birikim var D
Kanka sende haklısın ama yorumlarda belki gözden kaçırdığım aaa bu harbiden iyi oyunuyor dediğim çıkar diye tabi bu oyunun bileni yok o ayrıdahaci bana vermediginden degil saydığın isimlerde arkadaşım zaten ama madem aklinda liste var niye talip olan yazsin diyosun ki . neyse bol sans
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!