Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şikayet Ntvsporbet Parama Çöktü

wolf86

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Arkadaslar ntvsporbet tarafından magdur edilmiş durumdayım. Parama çöktüler ve vermiyorlar. 2 gündür param beklemede ve bana işlem sırasında deyip oyalıyorlar. Yok mu bana yardımcı olabilecek ve ya sorunumu cozebilecek kimse. Ekran goruntuleri ve konusma kayıtlarının hepsini almışım zaten. Karar sizin. Asla böyle dandik dolandırıcı sitelerden oynamayın . Yatırmıs oldugum paraların da resmini gosteriyorum. İsteyene konusma kayıtlarını da hemen atabilirim.

Ekli dosyalar

• ntv aydn 2.jpg
    ntv aydn 2.jpg
    265.4 KB · Görüntüleme: 28
  • ntv aydn.jpg
    ntv aydn.jpg
    242.3 KB · Görüntüleme: 28

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Geçmiş olsun. Bu yüksek yatirimlarla daha sağlam sitelerden oynamayı dene.
Arkadaslar ntvsporbet tarafından magdur edilmiş durumdayım. Parama çöktüler ve vermiyorlar. 2 gündür param beklemede ve bana işlem sırasında deyip oyalıyorlar. Yok mu bana yardımcı olabilecek ve ya sorunumu cozebilecek kimse. Ekran goruntuleri ve konusma kayıtlarının hepsini almışım zaten. Karar sizin. Asla böyle dandik dolandırıcı sitelerden oynamayın . Yatırmıs oldugum paraların da resmini gosteriyorum. İsteyene konusma kayıtlarını da hemen atabilirim.

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Bakayım diyecem ama yazmisin bir konu kacmisin mesaj sayin. Bile yok

wolf86

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bakayım diyecem ama yazmisin bir konu kacmisin mesaj sayin. Bile yok
guzel kardesm normalde ben zaten forum sitelerinde dolasmıyorum. Benim gibi kimse magdur olmasın diye de uyelik actım kac kisiye ulasabilirsem kardır diye paylasım yaptım. Kötü mü etmişim

wolf86

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ha inanmıyorsan sana sifreme kadar atıyım gir bak siteye. Belki siteyi karalıyorumdur diye dusunuyorsundur hatta sana konusma kayıtlarımızı da atayım daha ne istersin mesela. Kusura da bakma sinirliyim yani . Az para değil

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
guzel kardesm normalde ben zaten forum sitelerinde dolasmıyorum. Benim gibi kimse magdur olmasın diye de uyelik actım kac kisiye ulasabilirsem kardır diye paylasım yaptım. Kötü mü etmişim
Hesap seninmi bana izelden yaz watsap görüşelim bro ile

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap