Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
helal olsun nasıl becerdın bravo
19 tl cikti kanka 5 kati cevrim yaptim 5 kati cevrimden sonra spor serbest dedi 40 tl olmustu bi maca attim geldihelal olsun nasıl becerdın bravo
Dolap sen misin yav? Sensen çekim gelsinde bi sula bizi **
Hocam sana daha dönen olmadımıDolap sen misin yav? Sensen çekim gelsinde bi sula bizi **
@kadircan4747 harclik ver milleteDolap sen misin yav? Sensen çekim gelsinde bi sula bizi **
La gomez yollamadimiDolap sen misin yav? Sensen çekim gelsinde bi sula bizi **
Bugun zor@kadircan4747 harclik ver millete
Olmadı ama henüz kimsede yok bişeyler sanırım. Olsa dönüş yaparlardı illakiHocam sana daha dönen olmadımı
YooookkLa gomez yollamadimi
Way ****Yooookk
Öder bende 90 TL'yi görüp yapamayanlardanim
Ozelini acYooookk
kupon gelseydı sana atardım atılcak afamsın ama lose olduDolap sen misin yav? Sensen çekim gelsinde bi sula bizi **
Köyden dönmemiştir daha yaWay ****
Ozelini acKöyden dönmemiştir daha ya
AçıkOzelini ac
Valla inşallah öyledir öbür taraftan biliyorum seni dağıtımları nı gördüm hatır gönül olan arkadaşlarda yok demekki olsa atarlardı dediğin gibi yoksa ayıp yaniOlmadı ama henüz kimsede yok bişeyler sanırım. Olsa dönüş yaparlardı illaki
Eyvallah usta düşünmen yeter eksik olmakupon gelseydı sana atardım atılcak afamsın ama lose oldu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!