Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Camiye gitDisarida kaldik ta alacak gelmeddi yarina kaldi tavsiye edip kalabileceğimiz geceyi geciregimkz bir yer varmidir
Nerdesun laDisarida kaldik ta alacak gelmeddi yarina kaldi tavsiye edip kalabileceğimiz geceyi geciregimkz bir yer varmidir
Antalya daNerdesun la
Bu saatte acik camimi var sende ??Camiye git
Bizim zamanımız da camii kapısı kitlenmez idi sokakta kaldırdik gider yatardik şimdi devir değişti hırsızlar camii dinlemiyor 5 kilit var kapılardaCamiye git
Polise git nezarete attır kendini en azından sıcaktır .yemek bile söylerler sanaDisarida kaldik ta alacak gelmeddi yarina kaldi tavsiye edip kalabileceğimiz geceyi geciregimkz bir yer varmidir
devlet hastanesinde gecirebilirsin geceyiDisarida kaldik ta alacak gelmeddi yarina kaldi tavsiye edip kalabileceğimiz geceyi geciregimkz bir yer varmidir
Hayatında nezarete girmedin galiba yaz ayında zangir zangir titrersinPolise git nezarete attır kendini en azından sıcaktır .yemek bile söylerler sana
O eskiden diHayatında nezarete girmedin galiba yaz ayında zangir zangir titrersin
Otel mi orası mk sabah kahvaltı kumanya gelir başka bişey yok sabahaka kadar aç buzdolabı gibi yerde yatarPolise git nezarete attır kendini en azından sıcaktır .yemek bile söylerler sana
Geçen hafta girdik daha ne biliyon mk. ???O eskiden di
Daha demin gbt ye girdim sordum adamlarin umrandami insanlik olmus ** vallaMisafirhane yokmu etrafına bak polise git
Yatirmiyorlar hastanede sansa bide param yok gidecektim otele alacakli atmadi **devlet hastanesinde gecirebilirsin geceyi
Kavga etik evle mke )Bu saatte dışarda ne yapiyon MKE
Kral abartma bi ara girdim bizim evden sicakti )Hayatında nezarete girmedin galiba yaz ayında zangir zangir titrersin
Ya boş yapmayın be bro evden sicakmis mk ?????Kral abartma bi ara girdim bizim evden sicakti )
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!