pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yeni yazılmıs gibi gözüküyor demek istiyorum kardeşim süresi değişiyo sadece 15 dakika önce yazdığı mesela düzenleyince 15 dakika önce yazdığı kayboluyo az önce çıkıyo@gomez dediğinin sadece şu kısmı doğru, mesajı düzenleyince sadece mesajın yazılma tarihi değişiyor yani yeni yazmış gibi gözüküyor fakat son sayfaya atma gibi bir durum yok karıştırıyorsun.
Ben bunu anlatmaya calıstım da kardeşim anlatamadım işte mesela 20 dakika önce yazmıstır ondan sonra mesajı yoktur düzenleye girince farklı birşey yazınca o yeni yazılmıs gibi görünüyor o aradaki yazmadığı süre siliniyor@gomez dediğinin sadece şu kısmı doğru, mesajı düzenleyince sadece mesajın yazılma tarihi değişiyor yani yeni yazmış gibi gözüküyor fakat son sayfaya atma gibi bir durum yok karıştırıyorsun.
1 seneden fazla oldu rol takip ederim .ilk defa böyle birşey duyuyorum..tamam reis sen haklısın özel den yazdığım yemine de inanmıyorsun demek.... Şu saatten sonra liste tuttuğun rol e de katılmam .... Hakkını helal et ....Ben bunu anlatmaya calıstım da kardeşim anlatamadım işte mesela 20 dakika önce yazmıstır ondan sonra mesajı yoktur düzenleye girince farklı birşey yazınca o yeni yazılmıs gibi görünüyor o aradaki yazmadığı süre siliniyor
guzeI kardesım senı sevmesem cevap vermezdım sevıp saydıgım bırısısın neyse unuttum ben hata bende kusura bakma yok yere kaIp kırmaya gerek yok1 seneden fazla oldu rol takip ederim .ilk defa böyle birşey duyuyorum..tamam reis sen haklısın özel den yazdığım yemine de inanmıyorsun demek.... Şu saatten sonra liste tuttuğun rol e de katılmam .... Hakkını helal et ....
Kes len zırto???guzeI kardesım senı sevmesem cevap vermezdım sevıp saydıgım bırısısın neyse unuttum ben hata bende kusura bakma yok yere kaIp kırmaya gerek yok
canım sıkkınKes len zırto???
Sen gene mi üfledinBen bunu anlatmaya calıstım da kardeşim anlatamadım işte mesela 20 dakika önce yazmıstır ondan sonra mesajı yoktur düzenleye girince farklı birşey yazınca o yeni yazılmıs gibi görünüyor o aradaki yazmadığı süre siliniyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!