Beyler çekim yapıcam site sadece papara diyor freebet ke kazanılan tutar paparayla cekılıyomus tek kuralmış kuralını s... neyse elinde numara olan kullanılmamıs varsa 20 lira veririm ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Özelden yazBeyler çekim yapıcam site sadece papara diyor freebet ke kazanılan tutar paparayla cekılıyomus tek kuralmış kuralını s... neyse elinde numara olan kullanılmamıs varsa 20 lira veririm ??
20 az ama canın sagolsun ???Beyler çekim yapıcam site sadece papara diyor freebet ke kazanılan tutar paparayla cekılıyomus tek kuralmış kuralını s... neyse elinde numara olan kullanılmamıs varsa 20 lira veririm ??
50 alirim??Beyler çekim yapıcam site sadece papara diyor freebet ke kazanılan tutar paparayla cekılıyomus tek kuralmış kuralını s... neyse elinde numara olan kullanılmamıs varsa 20 lira veririm ??
Hangi site dur oBeyler çekim yapıcam site sadece papara diyor freebet ke kazanılan tutar paparayla cekılıyomus tek kuralmış kuralını s... neyse elinde numara olan kullanılmamıs varsa 20 lira veririm ??
İşin çözülmediyse halledelim 20 ye gerek yok işini görBeyler çekim yapıcam site sadece papara diyor freebet ke kazanılan tutar paparayla cekılıyomus tek kuralmış kuralını s... neyse elinde numara olan kullanılmamıs varsa 20 lira veririm ??
Duruyo knk daha özelin kapalıİşin çözülmediyse halledelim 20 ye gerek yok işini gör
Telefon Rehber den birinin no versem olurmu ki@Phrisme orda msn knk
Açtım dostum gonderDm atamadım sana kapalı
gidio meto baba@zencii sen daha uyumamis misin dediğim gibi olurmu çekim için o numaraya mesaj falan gidiyor mu
O zaman gerek yokgidio meto baba
Özelden yaz knk denıyelımO zaman gerek yok
Allah cektirmesinÇekek şu parayı artık ?
E istion numarami lazim sanaÇekek şu parayı artık ?
Aynn dayıN
E istion numarami lazim sana
Yazdim yaAynn dayı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!