Diğer tarafta gördüm elemanın birini terör den almışlar nezarete parasından aktarım yapmışlar sattığı kişiler satan varsa kendine ayik olsun ben diyim de ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hangi gelecek?Paparasını satan gelecegini satar
Mesela yaniHangi gelecek?
110100 tl kripto da 1 ay da ne kadar olabilir
Nezarettenmi girmiş kanka forumaDiğer tarafta gördüm elemanın birini terör den almışlar nezarete parasından aktarım yapmışlar sattığı kişiler satan varsa kendine ayik olsun ben diyim de ?
Misalll shib coin vardı 0.000000001 iken 100 tllik alsaydın şuan 100bin liran olabilirdi tabi acayip şans bu işler bir günde 50liraya da düşebilir. Bu anlattığım mevzu daha yeni oldu100 tl kripto da 1 ay da ne kadar olabilir
O konu öyle degil dir bence ya o kadar dusuk acmazlar max 10 kati verirMisalll shib coin vardı 0.000000001 iken 100 tllik alsaydın şuan 100bin liran olabilirdi tabi acayip şans bu işler bir günde 50liraya da düşebilir. Bu anlattığım mevzu daha yeni oldu
Bak ben unutmuşum 4dolardı bu para 1 ayda 10 dolar olmuş büyük yatirdigini düşün...100 tl kripto da 1 ay da ne kadar olabilir
Dm kutun dolar. 10 dolar içinBak ben unutmuşum 4dolardı bu para 1 ayda 10 dolar olmuş büyük yatirdigini düşün...
Kardeşim ben 2012 de btc nin ne olduğunu araştırıyordum kimse bilmezken bırakta bileyim oluyor böyle şeyler neye yatırım yaptığını bileceksin ve beklemesini. Bunların yanında şans ta olacakO konu öyle degil dir bence ya o kadar dusuk acmazlar max 10 kati verir
Yazsınlar kanka çekilmiyor ki para ?? etherium ücreti 10 dolar vardır zaten yani 10 dolar çekebilmek için 10 dolar ödemek lazım öyle saçma Bi komisyon şekli var ??Dm kutun dolar. 10 dolar için
İlerde değerlenir belki unutmuştum bunu ben havadan geldi rastgele ztnYazsınlar kanka çekilmiyor ki para ?? etherium ücreti 10 dolar vardır zaten yani 10 dolar çekebilmek için 10 dolar ödemek lazım öyle saçma Bi komisyon şekli var ??
Ula ne ettin sen wissssdBnde sattim yarın ifadeye çağırdılar ?
Bu trust u millet cok coin var diye burda aliyo binance vs atiyo try cevirip bankaya cekiyo dimiBak ben unutmuşum 4dolardı bu para 1 ayda 10 dolar olmuş büyük yatirdigini düşün...
Para buldun mu la?Diğer tarafta gördüm elemanın birini terör den almışlar nezarete parasından aktarım yapmışlar sattığı kişiler satan varsa kendine ayik olsun ben diyim de ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!