Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Papara 100₺ de 3.74₺ diKaç para kesntisi yapıyor
100de 10mu10 lira
224₺ çekecek 200 onun gerisi bana yani bana ne kadar kalır başkan ?%5 kesiyor
Siteden çekerken kesinti yapmaz payfix224₺ çekecek 200 onun gerisi bana yani bana ne kadar kalır başkan ?
Siteden cekimde kesmiyor224₺ çekecek 200 onun gerisi bana yani bana ne kadar kalır başkan ?
Ama sana 24 atamayacağı için bişey kalmaz ?Siteden çekerken kesinti yapmaz payfix
Başkan dediğim gibi onda hesaplar yok hep benden yapıyoruz yani benim hesaba çekicem oradan bankaya çekicem onun parasını gerisi bende hee doğru diyoun 199₺ göndereyim ona ben 25₺ kalsınAma sana 24 atamayacağı için bişey kalmaz ?
Valla mı sonuçta birisi yolluyor ya nasıl oluyor sen bana gönderince kesiyor mesela siteden nasıl kesmiyor onuda sonuçta birisi gönderiyorSiteden cekimde kesmiyor
Şirket hesabindan gönderiyorlar ondan kesmiyor sahıstan gelmiyoValla mı sonuçta birisi yolluyor ya nasıl oluyor sen bana gönderince kesiyor mesela siteden nasıl kesmiyor onuda sonuçta birisi gönderiyor
EyvallahŞirket hesabindan gönderiyorlar ondan kesmiyor sahıstan gelmiyo
Her bokuda biliyonŞirket hesabindan gönderiyorlar ondan kesmiyor sahıstan gelmiyo
Tezgahin başında boş boş oturacağını al bi kitap falan oku biraz bilgi sahibi ol sende?Her bokuda biliyon
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!