Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka hiç işlem yok ? kuruduk ondan ötürü bilmiyorum ??Merhaba dostlar abıler payfıx artık kesıntı yapmaya baslamıs sanırım dun gırdı bızr 40₺ gıbı artık her gelene keseceklerler mı bılgısı olan aydınlatırsa nacızane mutlu oluruz sevgıler bolsanslar ))))
Merhaba dostlar abıler payfıx artık kesıntı yapmaya baslamıs sanırım dun gırdı bızr 40₺ gıbı artık her gelene keseceklerler mı bılgısı olan aydınlatırsa nacızane mutlu oluruz sevgıler bolsanslar ))))
Abi kuruduk bi 98 tl rol acsana hedef 500 yap??Papara artık patladı limit düşürdüler. Siteler zor kullanır. Millet payfixe yöneldi.
Kesinti hep yapıyordu . 40 tL kesti ise baya büyük miktar çektin.Merhaba dostlar abıler payfıx artık kesıntı yapmaya baslamıs sanırım dun gırdı bızr 40₺ gıbı artık her gelene keseceklerler mı bılgısı olan aydınlatırsa nacızane mutlu oluruz sevgıler bolsanslar ))))
5 kKesinti hep yapıyordu . 40 tL kesti ise baya büyük miktar çektin.
Ugrastırıolar admın bızı yaaa ??Papara artık patladı limit düşürdüler. Siteler zor kullanır. Millet payfixe yöneldi.
Uok yaa 520 gibi biseler cek tikKesinti hep yapıyordu . 40 tL kesti ise baya büyük miktar çektin.
Tebrikler ?Uok yaa 520 gibi biseler cek tik
Sallama dün 935 cektim kesinti olmadı o 5200 olmasın??Uok yaa 520 gibi biseler cek tik
Az önce çektim kesmedilerUok yaa 520 gibi biseler cek tik
Gel bura?Az önce çektim kesmediler
Ben kaçtım görüşürüz ?Gel bura?
Ahah keske dedigin gibi olsaydı valla ne mutlu olur dum agzina afıyet saglık ?? bu arada nasıl kesmediler hayret herhalde benim limit felan mı dolduki mkkSallama dün 935 cektim kesinti olmadı o 5200 olmasın??
Benım lımıt doldu ozaman sanirm normalde payfıx hıc kesmez di yaa bozdular onlar da baktılwr papara patlayacak kurnazlık yapıolar ?Az önce çektim kesmediler
) teşekkürler darisi sana da olsn ıns onerdigin cuzdan varmı bu ay sonuna kadar bellı paufıx kullanmıcaz bellı olduyan iTebrikler ?
Sen hele bi gel bakam??Ahah keske dedigin gibi olsaydı valla ne mutlu olur dum agzina afıyet saglık ?? bu arada nasıl kesmediler hayret herhalde benim limit felan mı dolduki mkk
Ahahah Allah iyiligini verisn dayii ?Sen hele bi gel bakam??
Ben cüzdan filan bilmem ama kripto para dersen litecoin kullanıyordum. 1xbete atmak için) teşekkürler darisi sana da olsn ıns onerdigin cuzdan varmı bu ay sonuna kadar bellı paufıx kullanmıcaz bellı olduyan i
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!