Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnceleme Payfix Hakkında

EhleenN

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Merhaba dostlar abıler payfıx artık kesıntı yapmaya baslamıs sanırım dun gırdı bızr 40₺ gıbı artık her gelene keseceklerler mı bılgısı olan aydınlatırsa nacızane mutlu oluruz sevgıler bolsanslar ))))

Tufann

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar abıler payfıx artık kesıntı yapmaya baslamıs sanırım dun gırdı bızr 40₺ gıbı artık her gelene keseceklerler mı bılgısı olan aydınlatırsa nacızane mutlu oluruz sevgıler bolsanslar ))))
Kanka hiç işlem yok ? kuruduk ondan ötürü bilmiyorum ??‍♂️

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye

Geçen ayda yılda bir transfer geldi 5 lira kesmiş canlı desteğe sövdüm sildim uygulamayı daha kullanmam.

tungabey

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kesinti hep yapıyordu . 40 tL kesti ise baya büyük miktar çektin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap