Beyler şimdi ben numara değişikliği talep edecem başka bir hesaba kayıtlı numarayı kendi hesabıma kaydettirmek istesem oluyormu öyle bilen varmı ? Yapan varmı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La bul bir numara ustine yap ne dusunuonBeyler şimdi ben numara değişikliği talep edecem başka bir hesaba kayıtlı numarayı kendi hesabıma kaydettirmek istesem oluyormu öyle bilen varmı ? Yapan varmı ?
La numara yok bitane var kardeşimin oda kayıtlı ama kulanmıyor omu bana kaydettırecem onu spruyom olurmu dıyeLa bul bir numara ustine yap ne dusunuon
OlmazLa numara yok bitane var kardeşimin oda kayıtlı ama kulanmıyor omu bana kaydettırecem onu spruyom olurmu dıye
Kesin mi reis denedin mi ?
diğer hesaptan numarayı sildirebilirse olabilir bir numara ile iki hesap olmazKesin mi reis denedin mi ?
Ordan silip buna aktif etmezlermi aceba boşta hat da yok ki mk of ofdiğer hesaptan numarayı sildirebilirse olabilir bir numara ile iki hesap olmaz
Canlı desteğe sormak lazım olabilir belkiOrdan silip buna aktif etmezlermi aceba boşta hat da yok ki mk of of
Mail attım bakalım ins olur payfixde para var cekemıyoz mkCanlı desteğe sormak lazım olabilir belki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!