t3rsoo
Kayıtlı Üye
Belki çekilişlerde kazanırız diye payfix açtık ama hesabı aktif edemedim Nerden nasıl.hesabimdan para atcam yardim edecek var mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kendi banka hesabında payfix hesabına minumum 25 TL yatırdığında hesabın aktif olacak dost.Belki çekilişlerde kazanırız diye payfix açtık ama hesabı aktif edemedim Nerden nasıl.hesabimdan para atcam yardim edecek var mı ?
Nasıl bi islem yapcam bilmiyorum kiKendi banka hesabında payfix hesabına minumum 25 TL yatırdığında hesabın aktif olacak dost.
Dm bakar mısın dost ?Kendi banka hesabında payfix hesabına minumum 25 TL yatırdığında hesabın aktif olacak dost.
Payfix desteğe Bağlan hangi banka ise hesap No verilerler o hesaba havale yapacaksın. Açıklamaya isim Soyisim tc no ile Payfix no yazıyorsunNasıl bi islem yapcam bilmiyorum ki
25 tl havale yapman lazım aktif etmen içinPayfix desteğe Bağlan hangi banka ise hesap No verilerler o hesaba havale yapacaksın. Açıklamaya isim Soyisim tc no ile Payfix no yazıyorsun
Yatırım yaptım smdi geri çeksem olur mu ? Hesab aktif oldu nasıl olsa2
25 tl havale yapman lazım aktif etmen için
Tam 25 varsa olur aşağısı nı cekemezsinYatırım yaptım smdi geri çeksem olur mu ? Hesab aktif oldu nasıl olsa
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!