R
Rooster
Ziyaretçi
Selamlar arkadaşlar. Dün listede olan arkadaşlardan ödülü gelen oldu mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@erkan154 e gelmemiş bana özelden yazmıştı bugünSelamlar arkadaşlar. Dün listede olan arkadaşlardan ödülü gelen oldu mu?
Gelen giden yok cekım bekliyordu en son 15.44de gırmos foruma ısı vardırSelamlar arkadaşlar. Dün listede olan arkadaşlardan ödülü gelen oldu mu?
Vay mk buda sahte cikti desene wortex güme gitti boşa,??Gelen giden yok cekım bekliyordu en son 15.44de gırmos foruma ısı vardır
Yeterince süre tanıdık hatta fazlasını tanıyorum. Saat 22:00'a kadar ödülleri bi şekilde ya gönderir ya gönderir başka seçenek yok malesef.Ya cukkayi iç etti yada sitede sorun çıktı
GelmediSelamlar arkadaşlar. Dün listede olan arkadaşlardan ödülü gelen oldu mu?
Kanka yine tek sayıdan patladım amqVay mk buda sahte cikti desene wortex güme gitti boşa,??
KlasikKanka yine tek sayıdan patladım amq
gelmedı admınSelamlar arkadaşlar. Dün listede olan arkadaşlardan ödülü gelen oldu mu?
İki kişi zayi olduo kadar tantana boşuna çıkmış ahahahha???
Bana sorarsanız o dağıtırdı tantana çıktı diye dağıtmak istemedio kadar tantana boşuna çıkmış ahahahha???
Yok öle bisey baba dağıtacam diyorsa dağıtacak bizde dünya etkinlik yaptık özelden 10lira atmadık diye ana bacı küfür yedik ama genede o dağıtımı yaptık para dağıtacak adam dağıtır her türlü yada bilgi verir ödemem gelmedi parayı yedim vs.Bana sorarsanız o dağıtırdı tantana çıktı diye dağıtmak istemedi
Cukka cukka cukkaYok öle bisey baba dağıtacam diyorsa dağıtacak bizde dünya etkinlik yaptık özelden 10lira atmadık diye ana bacı küfür yedik ama genede o dağıtımı yaptık para dağıtacak adam dağıtır her türlü yada bilgi verir ödemem gelmedi parayı yedim vs.
Bilmiyorum tahminim sadece inşallah dağıtırYok öle bisey baba dağıtacam diyorsa dağıtacak bizde dünya etkinlik yaptık özelden 10lira atmadık diye ana bacı küfür yedik ama genede o dağıtımı yaptık para dağıtacak adam dağıtır her türlü yada bilgi verir ödemem gelmedi parayı yedim vs.
Şasirdik mi tabiki hayir?Kanka yine tek sayıdan patladım amq
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!