Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ulan milyarlar gitti 2 sayıyla ******** kitapsizlar yazıklar olsun lan canım acıdı lan ?
Ulan milyarlar gitti 2 sayıyla ******** kitapsizlar yazıklar olsun lan canım acıdı lan ?
Hiç sorma meto baba ya ev favou oldugu 3. Çeyrek sonu 10 fark onde oldugu takıma yenıldı 4. Ceyrek 13 fark yedı 80 attı 82 atamadı şansımı skm hayatta ki şansım işteŞansını seveyim matador kötü gitmiş
Dep e versen bukezde ev fark atarHiç sorma meto baba ya ev favou oldugu 3. Çeyrek sonu 10 fark onde oldugu takıma yenıldı 4. Ceyrek 13 fark yedı 80 attı 82 atamadı şansımı skm hayatta ki şansım işte
Dep 31 sayı attı 4. Çeyrek 16.5 üsttü bareni amke ???Dep e versen bukezde ev fark atar
Salak ev 20 sayı atamadimi son çeyrekDep 31 sayı attı 4. Çeyrek 16.5 üsttü bareni amke ???
Atamadı reis 18 de bıraktı şansım işteSalak ev 20 sayı atamadimi son çeyrek
Sağlık olsun samumTüh MKE
borcunu ver ilk ?@Vortex neden küfür ediyorsun birde ettiğin küfür bir bireyin ailesine hedef alan bir küfür hiç yakıştıramadım sana cukka var mı
Sende bana borcunu ver ???borcunu ver ilk ?
Terbiyesiz ettiği küfürlere bakSende bana borcunu ver ???
hangi borç pardon?Sende bana borcunu ver ???
?????hangi borç pardon?
Senıde kandırmışlar iyi geceler vorte sana ???hangi borç pardon?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!