Honk Kong ligi citizen yuen long maçı 5.5 üst olursa ilk beğenen 5 kişi den 1 kişiye 27 payfix ..120 falan alacam onun için şimdilik 1 kişi ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bl şans krallHonk Kong ligi citizen yuen long maçı 5.5 üst olursa ilk beğenen 5 kişi den 1 kişiye 27 payfix ..120 falan alacam onun için şimdilik 1 kişi ..
Resmi niye değiştinBol şanslar kanka
Niye cokmu hoşuna gidiyor du?Resmi niye değiştin
Adamları kuruttun mk bi kere arti 7 buldun hep olcak saniyon mk?Honk Kong ligi citizen yuen long maçı 5.5 üst olursa ilk beğenen 5 kişi den 1 kişiye 27 payfix ..120 falan alacam onun için şimdilik 1 kişi ..
1 gol çıksa bile ilk yarı iyi dirLose olmuş
Yok la ne alaka burası honk kong ??Adamları kuruttun mk bi kere arti 7 buldun hep olcak saniyon mk?
Hâla ümidin varmı kanka ?1 gol çıksa bile ilk yarı iyi dir
Var tabi burası honk Kong ama bu mk iddia si oraya da el atmış oran açmış mkHâla ümidin varmı kanka ?
Hay senin kafani?Yok la ne alaka burası honk kong ??
Kısmet değilmişHay senin kafani?
Yetiştim miHonk Kong ligi citizen yuen long maçı 5.5 üst olursa ilk beğenen 5 kişi den 1 kişiye 27 payfix ..120 falan alacam onun için şimdilik 1 kişi ..
İlk sırada sin hemde ??Yetiştim mi
Reis maçta 1 gol olsun şükretçem ?İlk sırada sin hemde ??
Oynadım mı bundan sonra konu acmayacam kupon gelirse direk ödül verecem ??? bu nedir mk ??Reis maçta 1 gol olsun şükretçem ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!