Beyler saglam site varmi haftasonu bugun iyi bonus veren. Ona göre yatirim yapalim roll açalım. Kasamiz var yatıracak site yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yeni site var reis çevrimi de çok kolay bir bak istersenBeyler saglam site varmi haftasonu bugun iyi bonus veren. Ona göre yatirim yapalim roll açalım. Kasamiz var yatıracak site yok
Hem foruma sponsor
Beyler saglam site varmi haftasonu bugun iyi bonus veren. Ona göre yatirim yapalim roll açalım. Kasamiz var yatıracak site yok
Onu kullandim kardesim cekim yaptim geceYeni site var reis çevrimi de çok kolay bir bak istersen
Hey maşallah birşey kaçmıyor senden de ?Onu kullandim kardesim cekim yaptim gece
Shotbet var yeni orada güzelOnu kullandim kardesim cekim yaptim gece
Freybette 100 de 50 var bonus tek maçOnu kullandim kardesim cekim yaptim gece
Kanka şuan aklıma gelen hep bilindik siteler
Saglam mi siteFreybette 100 de 50 var bonus tek maç
Fashionbet kullandınmi topramBeyler saglam site varmi haftasonu bugun iyi bonus veren. Ona göre yatirim yapalim roll açalım. Kasamiz var yatıracak site yok
Oraya 2 gün önce yatirdim yatirayim tekrardanFashionbet kullandınmi topram
Kanka lafımı yaanlıs anlama bu ara bomus veren sıtelerde hep bı problemler yasanıyor ödemelerde olsun kurallarda olsun eskısı gibi güven kalmadı saglam bir sitede sadece ana paranla oyna derim kanka başın agrımaz şans güler yükselir çekemezsin zoruna giderSaglam mi site
Ben her siteye yatirmiyorum güvenilir site arıyorum zaten bana günde 100siteden mesaj geliyor bilmediğim siteye yatirmiyorum ondan dolayi cevredekilere soruyorumKanka lafımı yaanlıs anlama bu ara bomus veren sıtelerde hep bı problemler yasanıyor ödemelerde olsun kurallarda olsun eskısı gibi güven kalmadı saglam bir sitede sadece ana paranla oyna derim kanka başın agrımaz şans güler yükselir çekemezsin zoruna gider
Ayıpsın sağlam olmasa önermemSaglam mi site
Link atarmisinizAyıpsın sağlam olmasa önermem
Link atarmisiniz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!