ADMİNLER BONUS YERİNE BONUSTAN DOĞAN KAZANCIN HEPSİNİ SİLDİLER VE ÜSTÜNE YETMEZMİŞ GİBİ CANLIDAN ENGELLEDİLER YARDIMCI OLUN LÜTFEN
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
iletiyorumMerhabalar Efendim işleminizi le yakından ilgileneceğim hemen kullanıcı adınızı bizlere [email protected] adresinden iletiniz lütfen tam olarak işleminizin ne olduğunu bilmemekteyim kontrol edip sizlere dönüş sağlayalım
Bence de. Bi hata var@Cevik42 burdan 11 k çekti belgesiz tık diye gönderdiler , 500 e tenezzül etmezler
çok saçma kanka 520-530 tl bakiye yapıyorum 110 tl bonus miktarı düşülmesi gerekirken b baktım kasa 26 tl ye düzeltilmiş ilk bakiyeme ben o 26 tl yi 500 yapana kadar canım çıktı.Saçmalıkyöneticiler bakar birazdan knk düzeltirler merak etme
@Sahabet Destek ilettim kullanıcı adım tiritiriMerhabalar Efendim işleminizi le yakından ilgileneceğim hemen kullanıcı adınızı bizlere [email protected] adresinden iletiniz lütfen tam olarak işleminizin ne olduğunu bilmemekteyim kontrol edip sizlere dönüş sağlayalım
Ekiplerimiz sizlere dönüş sağlamış durumdadır bir sorun yaşamanız durumunda tekrardan bizlere ulaşabilirsiniz.@Sahabet Destek ilettim kullanıcı adım tiritiri
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!