pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
son 2 hafta dünya yatırım var eklenmediyse kan çıkar
Mesela ne kadar yatırım ?son 2 hafta dünya yatırım var eklenmediyse kan çıkar
cooook cokMesela ne kadar yatırım ?
Bu adam ödeme yapmazcooook cok
yapmasın sövecek adam bulamıyodum iyi olurBu adam ödeme yapmaz
Sen şimdi den başla derim ?yapmasın sövecek adam bulamıyodum iyi olur
@pardonelimkaydı hacı bu telegram dan bot hergün rastgele bonus veriyor onun eklemesi pin numaranı şu kanala aratsana sana özelmi herkese mi oldugu belli olur
Sekabet
#Sekabet, AC Milan'ın Resmi İş Ortağı Canlı Destek: https://direct.lc.chat/16853007 Telegram Destek: @sekabetdestek Güncel giriş adresleri: heylink.me/sekaguncel/t.me
son 2 hafta dünya yatırım var eklenmediyse kan çıkar
Aktif oldugun icin eklemislerdir zaten bro büyük firma sonuçtaBen sekayı sîktim bu aralar, en sevdiğim site günde çekim hakkı muhabbeti falan yok kazanıp kazanıp çektim mk ona rağmen eklemiş.
bende hem o yüzden hemde 1xbet var diye yatırıyodum kazandıkça çekiyodum anaparayı ellemıyodum ama eklenmemıs garipBen sekayı sîktim bu aralar, en sevdiğim site günde çekim hakkı muhabbeti falan yok kazanıp kazanıp çektim mk ona rağmen eklemiş.
bende hem o yüzden hemde 1xbet var diye yatırıyodum kazandıkça çekiyodum anaparayı ellemıyodum ama eklenmemıs garip
bende hem o yüzden hemde 1xbet var diye yatırıyodum kazandıkça çekiyodum anaparayı ellemıyodum ama eklenmemıs garip
la bende yatırdım o kadar diyoooooom zittir et eklenirse aksam bakarız500-1K yatırdım ben geçen hafta 3-5 kez.
Baskan 100 borc versene be 25onde 125 atarimTeşekkürler 280 TL verdi ?
Yalacı 3kağıtcı inibe??Teşekkürler 280 TL verdi ?
Dayi 100 borç versene moraller sıfırYalacı 3kağıtcı inibe??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!