selamlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şimdi gördüm balımı sikem 2k ?As Napion la kayboldun büyük ödülü de aldin
Harbimi dionŞimdi gördüm balımı sikem 2k ?
Valla dışardaydım bunu direk çekim veremiyoruz dimi ?Harbimi dion
Yok kanka çevrim şartı var bizide unutma haValla dışardaydım bunu direk çekim veremiyoruz dimi ?
A, sselamlar
Yazdım köşeye cevrim de oran şartı varmı knkYok kanka çevrim şartı var bizide unutma ha
Dur bakalım bi ya lis oynama pok yoluna gitmesinYazdım köşeye cevrim de oran şartı varmı knk
1.40 oranmış sporda güzelllDur bakalım bi ya lis oynama pok yoluna gitmesin
Aynen nakit deme1.40 oranmış sporda güzelll
Nakit knkAynen nakit deme
2 maça öylesine girim dedim bloming iy 4.5 ust aldım saniyede won teke kaldı 300 attımAynen nakit deme
Buraya paylaş bari takipleyektakipleyek2 maça öylesine girim dedim bloming iy 4.5 ust aldım saniyede won teke kaldı 300 attım
Kasarlar piyasada çok be muhsinimDiğer yerde anlattıklarıma iyi bakın liste tutanlar yanlış yapmayın farkederim
Yatıom knk ben işe gitcem yarın el naci iy 0.5 üst dedim ona kaldı bişey yaparsan yarın görüşürüzBuraya paylaş bari takipleyektakipleyek
O hangi maç laYatıom knk ben işe gitcem yarın el naci iy 0.5 üst dedim ona kaldı bişey yaparsan yarın görüşürüz
La max çekim sınırı var zaten 2 maç niye risk alıyon 300 300 tek maç 1.40 bas bas çek eline geçeni sonra patlama yazık2 maça öylesine girim dedim bloming iy 4.5 ust aldım saniyede won teke kaldı 300 attım
2k çıktı bana 10 katı çekim diyor kasayı komple çevirmem gerek yaniLa max çekim sınırı var zaten 2 maç niye risk alıyon 300 300 tek maç 1.40 bas bas çek eline geçeni sonra patlama yazık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!