Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Soyguncu arkadaşlarımı arıyorum.

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Türkiye'de ki bankaları malum şahıs boşalttı başka ülkede ki bankalar için arıyorsan ben varım iyi rehin alırım

dardanel31

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dolar olmus 9.74 türk parasının değeri yerlerde yazık gelinen duruma

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dolar olmus 9.74 türk parasının değeri yerlerde yazık gelinen duruma
Antalyaya çalışmaya giderdik oradaki Ukraynalı Rusya lı aileler turkiyede tatil yapabilmek için 2 sene çalışıp para biriktirirmis öyle ki burada tatil yapmak kendi ülkelerinde aralarında lüks göstergesi falanmis öyle derlerdi sene 2014 falan. Şuan bir Rus 3 haftalık kazanciyla Türkiye de 1 ay ossura ossura tatilini yapabiliyor. Demem o ki biz artık batı ülkelerine göre de değil. Rezil doğu bloğu ülkelerine göre de fakiriz. Ülke her geçen gün ekside.

dardanel31

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Antalyaya çalışmaya giderdik oradaki Ukraynalı Rusya lı aileler turkiyede tatil yapabilmek için 2 sene çalışıp para biriktirirmis öyle ki burada tatil yapmak kendi ülkelerinde aralarında lüks göstergesi falanmis öyle derlerdi sene 2014 falan. Şuan bir Rus 3 haftalık kazanciyla Türkiye de 1 ay ossura ossura tatilini yapabiliyor. Demem o ki biz artık batı ülkelerine göre de değil. Rezil doğu bloğu ülkelerine göre de fakiriz. Ülke her geçen gün ekside.
Aynen katılıyorum çok haklısın bunu yazarken 9.83 oldu bile

dardanel31

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Piyasa açıldı dimi ahhahaha önümüzdeki cuma kapanışı seyret. En az 10.5 çeyrek 1k bile olabilir 2 hafta 4 hafta önce 750 falandı ***
Hiç iyi gitmiyoruz sonumuzu hiç iyi görmüyorum kardeşim hakkımızda hayırlısı sabaha 10 olur bu

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Size bir kardes tavsiyesi ABD'ye felan kendinizi atiyorsanız turist vizesiyle gidin bir daha dönmeyin bu orta doğu çöplüğünde durmaktansa ABD de evsiz olun askerlikten sonra burda durani siksinler

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap