pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Türkiye'de ki bankaları malum şahıs boşalttı başka ülkede ki bankalar için arıyorsan ben varım iyi rehin alırım
Anlaşılan canın sıkılıyor ???Beyler ben sıkıldım bu parasızlıktan, ekipmanlar hazır var mı ekibe girmek isteyen? Banka soyacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 6472
Ekli dosyayı görüntüle 6473
Ekli dosyayı görüntüle 6474
Ekli dosyayı görüntüle 6475
Valla haklısın ATM sırası normal atmlerin 5 katı felan içerde de para çokturZiraat bankası dolu hocam.
Antalyaya çalışmaya giderdik oradaki Ukraynalı Rusya lı aileler turkiyede tatil yapabilmek için 2 sene çalışıp para biriktirirmis öyle ki burada tatil yapmak kendi ülkelerinde aralarında lüks göstergesi falanmis öyle derlerdi sene 2014 falan. Şuan bir Rus 3 haftalık kazanciyla Türkiye de 1 ay ossura ossura tatilini yapabiliyor. Demem o ki biz artık batı ülkelerine göre de değil. Rezil doğu bloğu ülkelerine göre de fakiriz. Ülke her geçen gün ekside.Dolar olmus 9.74 türk parasının değeri yerlerde yazık gelinen duruma
Aynen katılıyorum çok haklısın bunu yazarken 9.83 oldu bileAntalyaya çalışmaya giderdik oradaki Ukraynalı Rusya lı aileler turkiyede tatil yapabilmek için 2 sene çalışıp para biriktirirmis öyle ki burada tatil yapmak kendi ülkelerinde aralarında lüks göstergesi falanmis öyle derlerdi sene 2014 falan. Şuan bir Rus 3 haftalık kazanciyla Türkiye de 1 ay ossura ossura tatilini yapabiliyor. Demem o ki biz artık batı ülkelerine göre de değil. Rezil doğu bloğu ülkelerine göre de fakiriz. Ülke her geçen gün ekside.
Piyasa açıldı dimi ahhahaha önümüzdeki cuma kapanışı seyret. En az 10.5 çeyrek 1k bile olabilir 2 hafta 4 hafta önce 750 falandı ***Aynen katılıyorum çok haklısın bunu yazarken 9.83 oldu bile
Hiç iyi gitmiyoruz sonumuzu hiç iyi görmüyorum kardeşim hakkımızda hayırlısı sabaha 10 olur buPiyasa açıldı dimi ahhahaha önümüzdeki cuma kapanışı seyret. En az 10.5 çeyrek 1k bile olabilir 2 hafta 4 hafta önce 750 falandı ***
Anlaşılan canın sıkılıyor ???
Paran varsa maç verim 17 oranAynen.
Paran varsa maç verim 17 oran
Sen nesin ??Para puşta yakışır.
Sen nesin ??
tefo soygunda gözcü olabilirimFakirim.
ABD fakirlik yaşayacaksan ne diye gidiyosunuzSize bir kardes tavsiyesi ABD'ye felan kendinizi atiyorsanız turist vizesiyle gidin bir daha dönmeyin bu orta doğu çöplüğünde durmaktansa ABD de evsiz olun askerlikten sonra burda durani siksinler
Aynen Türkiye'de kraliyiz ya abd de fakir olmak koyar adamaABD fakirlik yaşayacaksan ne diye gidiyosunuz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!