Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen knkBeyler spin aldiktan sonra kullanmayıp sonra oynayabiliyormuyuz tekrar girip
Değişik @Zagor cevapBeyler spin aldiktan sonra kullanmayıp sonra oynayabiliyormuyuz tekrar girip
Daha demjn aldim 400 spin aldigim gibi cevirmeye basladı durdurdhm makarayı sonra gitti **Aynen knk
Ömür boyu durur o spin bir yere kaybolmazBeyler spin aldiktan sonra kullanmayıp sonra oynayabiliyormuyuz tekrar girip
Evet ama en fazla 4 saat dayanırsın bende yapmayı denedim de sabırsızlıktan açıyordum hep, ?Beyler spin aldiktan sonra kullanmayıp sonra oynayabiliyormuyuz tekrar girip
Az once aldım aldigim gibi cevirdi durdurdum cevirmeyi sonra cikip girdim yok agaÖmür boyu durur o spin bir yere kaybolmaz
Normal dir ?Evet ama en fazla 4 saat dayanırsın bende yapmayı denedim de sabırsızlıktan açıyordum hep, ?
Knka cıkıp girdikten sonra yok olmayacak ve guzel oyun varmi spin saklayacagm )Aynen knk
Spin saklıycan yani ?? devamkeBeyler spin aldiktan sonra kullanmayıp sonra oynayabiliyormuyuz tekrar girip
Yastık altı mı yapacakSpin saklıycan yani ?? devamke
Yok ole sey yaparmiym hic ayıp tır ?Spin saklıycan yani ?? devamke
Hee tabi ?Yok ole sey yaparmiym hic ayıp tır ?
Site mesala max çekim sınırı koyuyor slota oda saklıyor fazlasını bir sonraki yatırımaYastık altı mı yapacak
Da oyun lazm ya az once aldm 400 spin yeminle hic oldu yaa valla )Hee tabi ?
Wild west goldDa oyun lazm ya az once aldm 400 spin yeminle hic oldu yaa valla )
Aldıktan sonra kullanılıyor demi girip cıksam girip ciktiktab sonra yani kralWild west gold
Big juan
Starlght princes
Christmas bonanzo
Big juan tavsiye ederim
Wild west gold ve starlght denedim olmuştu öbürlerde pragmatik oluyordr knk big juan da şansın varsa güzel veriyor ama çok yüklenmeAldıktan sonra kullanılıyor demi girip cıksam girip ciktiktab sonra yani kral
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!