Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ha ha ha ha ha haBir kerede bana olsunlar ** ??
Kanka dedigim gibi ne ekersen onu biçersin sponsor ol sponsor olsunlar bizede haybeye vermiyolar fazlasıyla bizde verdikBir kerede bana olsunlar ** ??
@Rooster bu arkadaşı konumdan alabilirmiyiz yazmasın burayaboş konu ?
admine birkaç saat önce bende yazdım cevap yok adminde kurumuş sanırımEvet beyler bayanlar bi sponsor yokmu roll yapalım
@Admin den bi adımm bekliyoruzzzzz
sal cukkaları hadiadmine birkaç saat önce bende yazdım cevap yok adminde kurumuş sanırım
bende kup kuruyum yasal cukkaları hadi
Yok canımKanka dedigim gibi ne ekersen onu biçersin sponsor ol sponsor olsunlar bizede haybeye vermiyolar fazlasıyla bizde verdik
Böyle bi mantık yok forum bu üyelerine önce bişey yapacak yaptıracak üyeleri kendine bağlıcak sonra üyeler bişiler yapacakKanka dedigim gibi ne ekersen onu biçersin sponsor ol sponsor olsunlar bizede haybeye vermiyolar fazlasıyla bizde verdik
admin için söylemedim üyeler için söyledimBöyle bi mantık yok forum bu üyelerine önce bişey yapacak yaptıracak üyeleri kendine bağlıcak sonra üyeler bişiler yapacak
Ama admin sponsor olsun mevzusu var ondan dedim ben de yoksa üyeler arası üyeleri bağlar tabiadmin için söylemedim üyeler için söyledim
bu arada daha napalım gecen ayın 19undn şimdiye 1 kdan fazla dağıttık bi dağıtım yapta o zaman ortalık şenlensin daha denk gelmedim senin dağıtımına agaBöyle bi mantık yok forum bu üyelerine önce bişey yapacak yaptıracak üyeleri kendine bağlıcak sonra üyeler bişiler yapacak
Ben diyorum Ankara sen diyorsun kara kara 1 k dan fazla benim için dağıtmadın o yüzden beni ilgilendiren bi konu değil benim bu konu da çizgim hep bellidir özel dışında göremezsin beni zaten kimseye bişi kanıtlama peşine de girmem dile de getirmem senin anlamadığın şu üyeler foruma sponsor link üye olup yatırıpim yaparak yada aktif kalarak üye çeker forum kazanır ve forum üyeleri mutlu eder ki kazanmaya üyeleri tutmaya devam eder üye kendisi isterse yapar isterse yapmaz üyenin değil forum ve siteleirn kazancı var bu iştebu arada daha napalım gecen ayın 19undn şimdiye 1 kdan fazla dağıttık bi dağıtım yapta o zaman ortalık şenlensin daha denk gelmedim senin dağıtımına aga
Özel dışında kimseyi görmüyosan etkinliklere katılıp cukka peşinde koşmıycaksın sen sarmaya adam arıyon belli benim konularıma yorum yapma kardeşim ekstra olarakta ne dagıtım konuma ne roll konumada gelme söyliyim sanaBen diyorum Ankara sen diyorsun kara kara 1 k dan fazla benim için dağıtmadın o yüzden beni ilgilendiren bi konu değil benim bu konu da çizgim hep bellidir özel dışında göremezsin beni zaten kimseye bişi kanıtlama peşine de girmem dile de getirmem senin anlamadığın şu üyeler foruma sponsor link üye olup yatırıpim yaparak yada aktif kalarak üye çeker forum kazanır ve forum üyeleri mutlu eder ki kazanmaya üyeleri tutmaya devam eder üye kendisi isterse yapar isterse yapmaz üyenin değil forum ve siteleirn kazancı var bu işte
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!