Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol şanslar. Heracles 0-0 bitecek gibiGelirse 1 kişi 31 ilk beğenen 3 lüden takip yok bye Ekli dosyayı görüntüle 4455
Sen eydolumusun@eydolu4731 niye olmuyo bu
Bol şansGelirse 1 kişi 31 ilk beğenen 3 lüden takip yok bye Ekli dosyayı görüntüle 4455
EvetSen eydolumusun
Senmi verdin ona maçı
Midye varmi abiGelirse 1 kişi 31 ilk beğenen 3 lüden takip yok bye Ekli dosyayı görüntüle 4455
Bu olmaz 10.5 oran olsaydı gelirdi@eydolu4731 niye olmuyo bu
Yok yav benimle ilgisi yokSenmi verdin ona maçı
Eydo neresi biliyon mu senSenmi verdin ona maçı
Lan abi bmw dedi diye diğer foruma baktım bütün dolandırıcıların banı kalkmışMidye varmi abi
Ee siken her zmn hakli bilmiyon muLan abi bmw dedi diye diğer foruma baktım bütün dolandırıcıların banı kalkmış
Eydo doğar aşar gider kızlar Maraş a gider ne bileyim ben. Google Mardin'de bir mahalle ismi yazıyor. Dayi ile konuşmalar orayı işaret ediyorEydo neresi biliyon mu sen
Geldiği günün sabahina roldenödül de aldıLan abi bmw dedi diye diğer foruma baktım bütün dolandırıcıların banı kalkmış
Buraya gelirlerse @Rooster cenazende hakkımı helal etmemEe siken her zmn hakli bilmiyon mu
Az ortalığı karıştırıp geliyorumGeldiği günün sabahina roldenödül de aldı
Buraya tokaçtı sokmayınBuraya gelirlerse @Rooster cenazende hakkımı helal etmem
O zaman bana müsadeBuraya tokaçtı sokmayın
Tokatci asagida rolden ödülü mü vermediBuraya tokaçtı sokmayın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!