pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Geçen öylesine bakayım diye indirdim kimseye link falan atmadım yarım saat önce falan bildirim geldi 10 lira attı niye anlamadım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yolla banaGeçen öylesine bakayım diye indirdim kimseye link falan atmadım yarım saat önce falan bildirim geldi 10 lira attı niye anlamadım.
Bende alabilirim ?Yolla bana
Yollama yokkiYolla bana
Bilmiom ki hiç işlem yapmadımYollama yokki
Payfix en güzeli ne bu toslaBilmiom ki hiç işlem yapmadım
Aynen öylePayfix en güzeli ne bu tosla
Var. Papara gibi banka hesabından 1 tl transfer edip hesabını aktif edersen istediğin kişiye transfer edebilir, hesabına çekebilirsinYollama yokki
Konuyla ilgili tek bir kelime dahi yazar uzatmaya devam edersen banlanırsın !@pardonelimkaydı mesajını raporladım da silmişler. Ben hiç bir forumda kimliğimi açıklamam. Evet korkuyorum iyi yakaladın. Herkes birbirini tanıyorsa telegram ya da whatsappdan takılın forum neden ?
@Rooster rapor ediyoruz da hep mesaj siliniyor yaptırım yok mu? Elit forum diye bahsediliyordu. Ha şu da bilinsin ben kimsenin ban yemesinden yana değilim, umrumda da değil. Belki terbiye edersiniz diye diyorum. Hayvan da böyle yaptırımla terbiye edilir.
@pardonelimkaydı mesajını raporladım da silmişler. Ben hiç bir forumda kimliğimi açıklamam. Evet korkuyorum iyi yakaladın. Herkes birbirini tanıyorsa telegram ya da whatsappdan takılın forum neden ?
@Rooster rapor ediyoruz da hep mesaj siliniyor yaptırım yok mu? Elit forum diye bahsediliyordu. Ha şu da bilinsin ben kimsenin ban yemesinden yana değilim, umrumda da değil. Belki terbiye edersiniz diye diyorum. Hayvan da böyle yaptırımla terbiye edilir.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!