Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Tosla 10 TL Attı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Geçen öylesine bakayım diye indirdim kimseye link falan atmadım yarım saat önce falan bildirim geldi 10 lira attı niye anlamadım.

Klostrofobi

Bonkör Üye
T.C Onaylı
9 kişi kalmış üye olmayan varsa olsun freebet verecek

Ekli dosyalar

• C683771A-B9A3-46EF-80AA-6F6B99F64C86.jpeg
    C683771A-B9A3-46EF-80AA-6F6B99F64C86.jpeg
    637.7 KB · Görüntüleme: 10

LUSTRAL

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Toslada 9 tl var cekemiyom 1 tl yatrn dyo bi hayrsever 1 tl atsin be

Klostrofobi

Bonkör Üye
T.C Onaylı
@pardonelimkaydı mesajını raporladım da silmişler. Ben hiç bir forumda kimliğimi açıklamam. Evet korkuyorum iyi yakaladın. Herkes birbirini tanıyorsa telegram ya da whatsappdan takılın forum neden ?
@Rooster rapor ediyoruz da hep mesaj siliniyor yaptırım yok mu? Elit forum diye bahsediliyordu. Ha şu da bilinsin ben kimsenin ban yemesinden yana değilim, umrumda da değil. Belki terbiye edersiniz diye diyorum. Hayvan da böyle yaptırımla terbiye edilir.

R

Rooster

Ziyaretçi
@pardonelimkaydı mesajını raporladım da silmişler. Ben hiç bir forumda kimliğimi açıklamam. Evet korkuyorum iyi yakaladın. Herkes birbirini tanıyorsa telegram ya da whatsappdan takılın forum neden ?
@Rooster rapor ediyoruz da hep mesaj siliniyor yaptırım yok mu? Elit forum diye bahsediliyordu. Ha şu da bilinsin ben kimsenin ban yemesinden yana değilim, umrumda da değil. Belki terbiye edersiniz diye diyorum. Hayvan da böyle yaptırımla terbiye edilir.
Konuyla ilgili tek bir kelime dahi yazar uzatmaya devam edersen banlanırsın !

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye

Kimliğinden kastım kullandığın nick kim olduğunu bilelim değil mi? Sabaha kadar raporla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap