Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka tümbetin bonus vereceğini biliyoz zaten de mesele ne verecek bir sene önce nakit 200 lira+spin eklemişlerdi sırf gene nakit verirler diye yatırım da yaptım vermezlerse daha zırnık yukkTumbet bayramda bonus olcak yazismada canli destek belirttigi gibi
@Rooster onay ??
Ekli dosyayı görüntüle 1048
Ben 5 senedir tumbete uyeyim.yatirimlar cok bakalim ne vercek acaba ?Kanka tümbetin bonus vereceğini biliyoz zaten de mesele ne verecek bir sene önce nakit 200 lira+spin eklemişlerdi sırf gene nakit verirler diye yatırım da yaptım vermezlerse daha zırnık yukk
2 bin tl nakit kurban bonusu versinler bi keçi keserizTumbet bayramda bonus olcak yazismada canli destek belirttigi gibi
@Rooster onay ??
Ekli dosyayı görüntüle 1048
Tumbet 50 spin verir baskada vermez umarim verir bu bayram cilginlik yapsinlar ?2 bin tl nakit kurban bonusu versinler bi keçi keseriz
Bende öyle kank sanırım yatırım çekim dengesine göre veriyorlar nakitiBen 5 senedir tumbete uyeyim.yatirimlar cok bakalim ne vercek acaba ?
Tumbet 50 spin verir baskada vermez umarim verir bu bayram cilginlik yapsinlar ?
Bakalim kader kismet diyelim ?O senin yatırımına bağlı çok yatırım yapmayıp 50 den fazla spin istersen olmaz o.
Bakalim gece yada yarin belli olur artikBende öyle kank sanırım yatırım çekim dengesine göre veriyorlar nakiti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!