Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ptt celde puanda yok bozumda kafa rahatArkadaşlar paycel puanı olan varmı 1000 puan lazım da ?
Kanka internetim yok ya İnternet bulmam lazım birazdan işe gidecem amq İnternetsiz kötü oluyor saat geçmiyor ?Ptt celde puanda yok bozumda kafa rahat
Atsana samu dayı beleş ?Var bende
NasilllllAtsana samu dayı beleş ?
Bende de 201 var yetmiyor amq ?752 var baktım şimdi olsa çözerdik işini 1 g İnternet yüklerdim
Baada 5,75 lazımBende de 201 var yetmiyor amq ?
Tamam dayı verme zaten yarın yaparım işin düşer inşallah ?Nasilllll
Karşılıksız atardım kardeşim fidan bahışı yapmştm ondan sonra biriken bu kadarmış açtm baktımBende de 201 var yetmiyor amq ?
Ula artistlik yapma nasıl oluyuuu bu işler onu deTamam dayı verme zaten yarın yaparım işin düşer inşallah ?
Ohoo dayı sen daha onuda mı bilmiyon ? valla uzun iş dayı nasıl anlatılır bilemedim cüzdana girecen puan gönderecen ben numara verecem mesela yani şuan gerek yok ta öyle işte o numaraya atıyon gerçi aylık mı haftalık mı ne limit var 500 mü 1000 ne unuttum bende inşallah anladın ?Ula artistlik yapma nasıl oluyuuu bu işler onu de
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!