Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Buyrunuz?@Admin saygi deger adminim musaitsen birsey sorabilir miyim ?
Vay *** normal hesaptan yazmışım ?Buyrunuz?
sen tarafsin kanka sana soramam tarafsiz olmasi lazim @Rooster e de sorardim tanidigim en durust insanlardan bir tanesi ama onu arada koymak istemedimBuyrunuz?
Mevzu derin o zmnsen tarafsin kanka sana soramam tarafsiz olmasi lazim @Rooster e de sorardim tanidigim en durust insanlardan bir tanesi ama onu arada koymak istemedim
yo aslinda derin degil adminimizin vereceği cevabi merak ediyorum amaMevzu derin o zmn
O zaman forumla alakalı bir durumyo aslinda derin degil adminimizin vereceği cevabi merak ediyorum ama
burdan kimseye sormak istemedim herkes taraf cunku tarafsiz birisine sormak istiyorum o yuzden admine etiket attim kankaMerak ettim bak
kisisel diyelim kankaO zaman forumla alakalı bir durum
kanka bana karsi bi terbiyesizlik yapildi... Admine karsida aynisi yapilmisti ve ban yemisti birisi @dodoyazyeter haksizdi geldi gecti o konuyu gundeme getirmek icin degil aynısı bana yapildi bi yaptirimi olmadi onu sorcam ?Merak ettim şuan
Hee admine küfürün cezası ban üyeye olduğu zaman uyarıyla geciştiriliyo dion yani??kanka bana karsi bi terbiyesizlik yapildi... Admine karsida aynisi yapilmisti ve ban yemisti birisi @dodoyazyeter haksizdi geldi gecti o konuyu gundeme getirmek icin degil aynısı bana yapildi bi yaptirimi olmadi onu sorcam ?
direkt hakaret 2 defa hemde... Simdi ben sunu anliyorum admina uyeye olarak degilde canimi sikan birine 2 defa kufur hakaret edip uyariyla gecistirilirmiyim diye soruyorum ? Ortada tahrik yok muhattap alma yok kufur edicek hakaret edicek bir durum hic yok konularimda bu soylediklerim sabit zatenHee admine küfürün cezası ban üyeye olduğu zaman uyarıyla geciştiriliyo dion yani??
Gelsin cvp versin reis ben taraflı olmaktan değilde ne desem kılıfına uydurulur o yüzden bsy demiyorumdirekt hakaret 2 defa hemde... Simdi ben sunu anliyorum admina uyeye olarak degilde canimi sikan birine 2 defa kufur hakaret edip uyariyla gecistirilirmiyim diye soruyorum ? Ortada tahrik yok muhattap alma yok kufur edicek hakaret edicek bir durum hic yok konularimda bu soylediklerim sabit zaten
yok bana anlatilan benim gozlemledigim @Admin ya benden ozur dilettirir ya da 3 gun ban verir o kisiye o yuzden kimseyi arada koymak istemiyorum direk ona soruyorum kendi gozuyle gorur konularimda zaten ya benden ozur diler o kisi ya ban verir 3 gun ya da benim gozumde otoritesi standarti yoktur demek olur ki diger tarafta ki bir adminle ayni durumda olur gözümde... Dogru tektir olmasi gereken de tektir... @Admin @Rooster @Berlin konuyu kilitleyin polemik amacinda değilim ama ve lakin kayda deger bir sonuc istemek de hakkimdir...saygilarGelsin cvp versin reis ben taraflı olmaktan değilde ne desem kılıfına uydurulur o yüzden bsy demiyorum
Ula ben admine sovmedimki sponsora sovdum ???Hee admine küfürün cezası ban üyeye olduğu zaman uyarıyla geciştiriliyo dion yani??
yav o mevzu gecti kufrun cezasini soruyorum ben kankamUla ben admine sovmedimki sponsora sovdum ???
Ya bak keyfine s.e knk admin nasıl istersw öyle yapar biz buraya rooster için geldik gerisi umrumda degil ??yav o mevzu gecti kufrun cezasini soruyorum ben kankam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!