Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet UFAK BİR SORU?

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hee admine küfürün cezası ban üyeye olduğu zaman uyarıyla geciştiriliyo dion yani??
direkt hakaret 2 defa hemde... Simdi ben sunu anliyorum admina uyeye olarak degilde canimi sikan birine 2 defa kufur hakaret edip uyariyla gecistirilirmiyim diye soruyorum ? Ortada tahrik yok muhattap alma yok kufur edicek hakaret edicek bir durum hic yok konularimda bu soylediklerim sabit zaten

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
direkt hakaret 2 defa hemde... Simdi ben sunu anliyorum admina uyeye olarak degilde canimi sikan birine 2 defa kufur hakaret edip uyariyla gecistirilirmiyim diye soruyorum ? Ortada tahrik yok muhattap alma yok kufur edicek hakaret edicek bir durum hic yok konularimda bu soylediklerim sabit zaten
Gelsin cvp versin reis ben taraflı olmaktan değilde ne desem kılıfına uydurulur o yüzden bsy demiyorum

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Gelsin cvp versin reis ben taraflı olmaktan değilde ne desem kılıfına uydurulur o yüzden bsy demiyorum
yok bana anlatilan benim gozlemledigim @Admin ya benden ozur dilettirir ya da 3 gun ban verir o kisiye o yuzden kimseyi arada koymak istemiyorum direk ona soruyorum kendi gozuyle gorur konularimda zaten ya benden ozur diler o kisi ya ban verir 3 gun ya da benim gozumde otoritesi standarti yoktur demek olur ki diger tarafta ki bir adminle ayni durumda olur gözümde... Dogru tektir olmasi gereken de tektir... @Admin @Rooster @Berlin konuyu kilitleyin polemik amacinda değilim ama ve lakin kayda deger bir sonuc istemek de hakkimdir...saygilar

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap