Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Utanma-Arlanma-Edep vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Konu başlıgı olarak söyledigim tüm şeyler bazılarına ugramamış forumlarda bazen güzel promosyonlar oluyor diye takılıyoruz bazen dagıtım yapıyoruz bazen dagıtıma giriyoruz vs. ama bazı erkek o...... ları var adam günde 300 400 tl forumlardan kazanıyor ve işin komigi bu tipler dagıtım da hiç yapmıyor neredeyse bu kadar terliksi gibi kene gibi yaşayıp sürekli milleti sömüren üstüne erkekliginden de zerre ödün vermeyenler var bu forumda az ama diger forumda dolu yazıktır günhtır az omurga ya arabası olan dilencilere dönmüş etraf..

tungabey

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Konu başlıgı olarak söyledigim tüm şeyler bazılarına ugramamış forumlarda bazen güzel promosyonlar oluyor diye takılıyoruz bazen dagıtım yapıyoruz bazen dagıtıma giriyoruz vs. ama bazı erkek o...... ları var adam günde 300 400 tl forumlardan kazanıyor ve işin komigi bu tipler dagıtım da hiç yapmıyor neredeyse bu kadar terliksi gibi kene gibi yaşayıp sürekli milleti sömüren üstüne erkekliginden de zerre ödün vermeyenler var bu forumda az ama diger forumda dolu yazıktır günhtır az omurga ya arabası olan dilencilere dönmüş etraf..
Kolayi var. Daha önce dağıtım yapmış olma şartı koy..kafana göre son 2 ay de canın sıkıldı son 1 ay dağıtım yapan katılsın de. G0t gibi kalır ortada

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kolayi var. Daha önce dağıtım yapmış olma şartı koy..kafana göre son 2 ay de canın sıkıldı son 1 ay dağıtım yapan katılsın de. G0t gibi kalır ortada
Reis mesele ben dagıtım yaptıgımda olan durum degıl görüyorum burada olsun başka forumda olsun abi herşeye salça olanlar her dagıtıma girenler hepsinden para alanlar bu nasıl bi omurga ya bildigin teşkilat olunmuş ben gördükçe utanıyorum bu kadar omurgasızlık pes

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Her rolümde var bu şart hatta adminlere de dedim tepkime koyun koymadılar bende protesto ediyorum hic bir admin etkinligine katılmıyorum

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kardeş hele bir isim var d ile başlıyor adam nasıl şanslı ise bütün forumlarda site etkinliklerinde çıkıyor bir tane forum da etkinlik yaptığını görmedim

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Beyler Yarakyaro diye biri var diger forumda burada da var mı bilmiyorm adam bugün 500tl kaldırdı belki de ve listeleri hep hile hurda millet birbirine girmiş yazık günah ya bu kadar omurgasız amip olunmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap